Eski Milletvekili Ahrazoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Koronavirüs nedeniyle vefat eden, 26. Dönem MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Kırıkhan Asri Mezarlığında, Ulaştırma ve Altyapı Bakan’ı Adil Karaismailoğlu’nun da katıldığı tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavisine Hatay’da başlanan ancak durumunun ağırlaşması üzerine Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçağı ile Ankara’ya sevk edilen ve bir süredir Ankara’da tedavi gören Ahrazoğlu’nun vefatı tüm sevenlerini ve MHP camiasını derinden üzdü.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan cenaze törenine Bakan Karaismailoğlu’nun yanısıra Hatay Valisi Rahmi Doğan, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, AK Parti Hatay Milletvekilleri H.Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve sevenleri ile yakınları katılım gösterdi.

AK Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Merhum Necmettin Ahrazoğlu’na başsağlığı dileklerinde bulunarak, “Alem-i Cemâle hicret eden merhuma Cenab-ı Mevla’dan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve MHP Camiasına Başsağlığı diliyorum.
Merhumun ruhu şad, kabri pirnur, makamı cennet olsun. Er-Rahman, merhumu enneti ve cemaliyle müşerref kılsın.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu