SAĞLIK

ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

 Hatay’ın ana vatana katılışının yıl dönümlerinde her yıl Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay EXPO Futbol Turnuvası sona erdi. kez yapılan turnuvanın şampiyonluk maçı, Antakya Grubu şampiyonu Güneyler ile Körfez Grubu şampiyonu İskenderun 5 Temmuz Veteranlar arasında yapıldı. İlk yarıyı 1-0 önde bitiren Güneyler takımı ikinci yarı üstünlüğünü koruyarak skoru 3-0’a getirdi ve kupaya […]
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

 Hatay’ın ana vatana katılışının yıl dönümlerinde her yıl Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay EXPO Futbol Turnuvası sona erdi.

  1. kez yapılan turnuvanın şampiyonluk maçı, Antakya Grubu şampiyonu Güneyler ile Körfez Grubu şampiyonu İskenderun 5 Temmuz Veteranlar arasında yapıldı. İlk yarıyı 1-0 önde bitiren Güneyler takımı ikinci yarı üstünlüğünü koruyarak skoru 3-0’a getirdi ve kupaya adını yazdırdı.

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

SAVAŞ: DOSTÇA BAŞLAYAN MAÇ KARDEŞÇE BİTTİ

Şampiyon Güneyler takımına kupasını veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Çok yorucu, çok zevkli ve genellikle centilmence geçen bu maçlarımız sonunda her iki ilçemizde şampiyon olmuş iki takım bu akşam mücadele etti, onlara ve bundan önceki bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum. Bu akşam bir takım galip gelecekti, Antakya grubunun birincisi Güneyler şampiyon oldu. İkinci olan İskenderun 5 Temmuz Veteranlar takımını da tebrik ediyorum. Dostça başlayan maç kardeşçe bitti” diye konuştu.

Kupasını alan Güneyler takımı Başkan Savaş’ı omuzlarında taşıyarak kutlama yaptı.

İkinci olan takım İskenderun 5 Temmuz Veteranlar takımı ise kupasını Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nun ellerinden aldı.

Maçın hakemi Mehmet Dönmezal ve ekibine HBB Başkan vekilleri Murat Hayzaran ile Fedai Yücedal çiçek hediye etti.  Ayrıca Hakem Derneği Başkanı Ahmet Sezai Damdelen, Hakem Komite Başkanı Erdal Orman, Tertip Komite Başkanı Ayhan Dik’e de Hayzaran çiçek ve plaket hediye etti.

CENTİLMENLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Turnuva sonunda 7 takıma centilmenlik ödülleri verildi. Mahmut Samat takımına ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, Şeyhoğlu İlkokulu’na Hatayspor As Başkanı Aydın Toksöz, Saray İnşaat’a HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Murat Bayram, Oktay Çağlar’a HBB Muhtarlık Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, Esnafspor’a HBB Zabıta Daire Başkanı Mehmet Alper Kılıçoğlu, İskenderun’dan Aşkarbeyli Takımına HBB Basın Yayın Daire Başkanı Nida Yılmaz, Kardeşler Güçbirliği takımına ise Dr. Yılmaz Şahutoğlu plaket verdi.

Haberi Paylaş:
PUAN DURUMU
# TAKIM O P
1 GALATASARAY 10 25
2 AMED SPORTİF FAALİYETLER 10 23
3 TRABZONSPOR 10 22
4 BEŞİKTAŞ 10 19
5 KASIMPAŞA 10 17
6 FENERBAHÇE 10 16
7 ARCA ÇORUM 10 16
8 KOCAELİSPOR 10 16
9 GÖZTEPE 10 15
10 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR 10 14
11 ERZURUMSPOR 10 14
12 CORENDON ALANYASPOR 10 12
13 ÇAYKUR RİZESPOR 10 11
14 GENÇLERBİRLİĞİ 10 11
15 TÜMOSAN KONYASPOR 10 8
16 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ 10 8
17 SAMSUNSPOR 10 4
18 EYÜPSPOR 10 3