Erdoğan :”4 oyuncuyla görüşüyoruz”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, deplasmanda 1-0 kazandıkları Giresunspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede ortaya koydukları mücadeleden ötürü oyuncularını kutladı. Sezonun ilk yarısında genel anlamda iyi bir performans sergilediklerini ifade eden başarılı çalıştırıcı, ligin ikinci yarısına 4 transfer takviyesi ile başlamayı planladıklarını söyledi. Ömer Hoca, “İlk yarı genel anlamda iyi geçti. Son 5 hafta da biraz sendelesek de aldığımız 32 puanın iyi olduğunu düşünüyorum.

4 oyuncuyla çok ciddi görüşmelerimiz var. Oyuncularımızı belirledik. Ocak ayının başında ligin ikinci yarısının hazırlıklarına başlayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Sackey muazzam oynadı”

Bordo beyazlı ekibin Ganalı oyuncusu Isaac Sackey’in Giresun maçında stoper mevkiinde ortaya koyduğu performans teknik heyetten tam not aldı. Atakaş Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan maçın ardından yaptığı değerlendirmede, “Sackey muazzam oynadı” ifadesini kullandı.

Popov bizi kırmadı!

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan son haftalarda sıklıkla görev vermeye başladığı Bulgar oyuncu Strahil Popov için ilginç ifadeler kullandı. Popov’un yabancı sınırına takıldığı için uzun süre kadroya alınmadığını savunan Ömer Hoca,  “Popov’u yabancı sınırı yüzünden fazla kullanamadık. Bu sezon zor zamanlar yaşadı. Bize karşı her zaman çok saygılı. Tam bir profesyonel. Kendisinden bizi yardımcı olmasını rica ettik. Sağ olsun bizi kırmadı. İyi mücadele etti” diye konuştu.

Kötü oynadığımız maçları kaybetmeyi hak ettik

Son haftalarda yaptığı kritik kurtarışlarla dikkat çeken Hatayspor kalecisi Munir Mohamedi, Giresun’u yenerek son haftalarda aldıkları kötü sonuçları telafi ettiklerini söyledi. Kaybettikleri maçlarda kötü oynadıklarını ifade eden Munir,  “Kaybettiğimiz maçlarda kötü oynadık ve yenilmeyi hak ettik. Ben doğruları konuşmaktan yanayım. Eksiklerimiz vardı. Milli takım dönüşü aynı seviyede oynayacağımızı ve taraftarları mutlu edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Galibiyetle döndüğüm için çok mutluyum

Bordo beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Onur Ergün, uzun bir aradan sonra yeniden sahalara döndü. Oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Onur, maç sonu yaptığı değerlendirmede, “Sahalara geri dönmek çok güzel. Hayatımda ilk kez futboldan bu kadar uzak kaldım. Önemli bir galibiyet aldık, çok iyi mücadele ettik. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, galibiyeti bana armağan ettiler. İlk yarıyı galibiyetle kapatmak çok önemliydi. Giresun son haftalarda çıkışta olan bir takımdı. Takımımız çok daha iyi yerlere gelecek. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yılın son maçı bugün

Biletler ucuz: 10, 15 ve 20 TL

Atakaş Hatayspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Eleme Turu’nda Yeni Hatay Stadı’nda TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor’u ağırlayacak. Saat 15.00’da başlayacak olan mücadelede yönetimin bile fiyatlarını makul seviyeye çekmesi taraftarları sevindirdi. Bilet fiyatları 10-15 ve 20 TL olarak duyuruldu. Taraftarların biletlerini www.passolig.com.tr adresinden veya Antakya Atatürk Caddesi Hatayspor Store’dan satın alabileceği hatırlatıldı. Giresun galibiyetiyle moral bulan Hatayspor, Menemen’i eleyerek devre arasına girmek ve ikinci yarının hazırlıklarına daha da moralli girmek istiyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu