Erasmus+ KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği Proje Başarısı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi Erasmus+ programı kapsamında Avrupa Komisyonu’ndan aldığımız desteklere bir yenisini daha ekledi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada:” Birimiz  tarafından başvurusu yapılan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yapılan incelemeler sonucunda desteklenmeye değer bulunan 2022-1-TR01-KA171-HED-000075614 projesi, mevcut dönem için 19.170,00 € bütçe ile hibelendirildi. Erasmus+ KA171 alanındaki proje başvurusu  ilk defa desteklenmeye değer bulundu.

Proje kapsamında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi  Eğitim Fakültesi – Türkçe Öğretmenliği ve Fen Edebiyat Fakültesi – Tarih bölümleri ile Balkan ülkelerinden Kosova ve Bosna Hersek arasında sürdürülebilir kültürel miras olgusuna dayanan bir işbirliği sağlandı. Bu işbirliği sayesinde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi  ve sözü edilen ülkeler arasında karşılıklı öğrenci ve personel hareketliliği için uygun zemin tesis edildi.

Proje ile ilgili bilgilendirme ve uygulama süreçleri ilerleyen dönemlerde web sayfamızdan ilan edilecektir.”denildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu