EMLAK VERGİSİ VE İŞYERİ ÇTV İÇİN SON ÖDEME GÜNÜ 31 MAYIS! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediyesi, emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 1. taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2022 olduğunu hatırlatarak vatandaşlara bilgilendirme yaptı.

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Hizmetlerimizin temel kaynağı olan emlak vergisi ve iş yerleri çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecektir. Mükelleflerin, ödemelerini bu tarihe kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 31 Mayıs 2022 tarihinden sonra ödenecek emlak vergileri ve işyerlerine ait çevre temizlik vergilerine kanunen gecikme faizi uygulama zorunluluğu bulunmaktadır.

 Mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 31 Mayıs 2022 Salı günü mesai bitimine kadar (17.00) Antakya Belediyesi ana hizmet binası içerisinde bulunan emlak servisine şahsen gelerek veya e-belediye sistemi ile www.antakya.bel.tr internet sitesinde bulunan https://webportal.antakya.bel.tr/web/guest/2 adresinden ödemeleri önemle duyurulur. Veznelerimiz yoğunluk oluşmaması adına 08.00 – 17.00 saatleri arasında açık olacaktır. Hemşehrilerimizden ricamız yoğunluğa sebebiyet vermemeleri amacıyla işlemlerini son güne bırakmamalarıdır.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu