Emektir, alın teridir her şeye değer katan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hacıpaşa’da gerçekleştirilen çilek hasadını ziyaret eden Başkan Sarı, “Emektir, alın teridir her şeye değer katan. Tüm çiftçilerimize bereketli bol kazançlı bir sezon dilerim” dedi

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeye bağlı Hacıpaşa Mahallesi’nde çilek hasadı yapan Ali Bayrakçı’yı ziyaret etti. Emek ve alın terinin yanı sıra üretimin önemine de vurgu yapan Başkan Sarı, çiftçi Ali Bayrakçı’dan yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, gerçekleştirdiği hasat ziyaretine ilişkin yatığı bilgilendirmede, “Emektir, alın teridir her şeye değer katan. Hacıpaşa Mahallemizde çilek hasadı yapan üreticimiz Ali Bayrakçı’yı ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Tüm çiftçilerimize bereketli bol kazançlı bir sezon dilerim” dedi.

HACIPAŞA’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Sarı, Hacıpaşa temasları kapsamında, Hacıpaşalı vatandaşlarla da bir araya geldi. Namaz sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Sarı, mahalleye yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Başkan Sarı, “Hacıpaşa Mahallesi Camiinde namaz sonrası halkımızla selamlaştık, hayır dualarını aldık. Mahallemize yapılacak hizmetlere ilişkin istişarelerde bulunduk. Rabbim dualarımızı dergâh-ı izzetinde kabul ve makbul eylesin. Değişen, gelişen ve güzelleşen Altınözü’müzün 48 mahallesine de en iyi hizmetleri götürebilmek adına, Altınözü’ne hizmet aşkıyla gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu