Elifnisa’da Bayram  Hareketliliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında geçtiğimiz Ramazan  bayramları evlerinde geçiren vatandaşlar normalleşme ile kutlanacak olan Ramazan  Bayramı öncesi soluğu tarihi uzun çarşıda aldılar.Bayram öncesi ihtiyaçlarını temin etmek isteyen vatandaşların en çok tercih ettiği işletmelerden biri Elifnisa Moda tesettür giyim olurken Bayram öncesine kadar gece de hizmet verecek olan işletme gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde topladı.Bayram öncesi alışveriş görüntülerini özleyen Elifnisa Moda tesettür giyim müşterilerine jest yaparak uygun fiyatlar ile satışlarını gerçekleştirirken kısa bir süre önce yenilenen iş yeri konsepti de müşterilerden tam not aldı.

Giyim sektöründe yaklaşık 30  yıllık tecrübesi ile müşterilerine en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarında hız kesmeyen Elifnisa Moda tesettür giyim mağazasının genç ve başarılı işletmecisi Fatih Dökmeci yaptığı açıklamasında:” Elifnisa Moda tesettür giyim mağazamızın bayram öncesi yaşadığı hareketlilik bizleri mutlu etmiştir. Mağazamızda bulundurduğumuz ürünlerin kaliteli markalardan oluşması ve güler yüzlü çalışma arkadaşlarımız ile müşterilerimizin zorlanmadan alışverişlerini yapmaları konusunda gösterdiğimiz hassasiyet bugün bayram alışverişin adresi olmamızda büyük paya sahiptir. Tarihi Antakya Uzun Çarşı’nın en işlek noktalarından biri olan semerciler çarşısında faaliyette olduğumuz  işletmemizde görev yapan personelimizde alanında deneyimli kişiler arasından seçilmiştir. Birbirinden seçkin markaların ürünlerini bulundurduğumuz mağazamızda Her zevke ve bütçeye uygun alışveriş olanağı sunmaktayız. Pardesü, abiye, elbise, gömlek, etek-pantolon, ceket-tunik ve  şal  modellerimiz ile müşterilerimizden tam not aldığımız mağazamızda bayram alışverişi  kampanyamız arefe günü geç saatlere kadar   devam edecek olup, giyimde şık ve modern görünümüne önem veren hanımları mağazamıza bekliyoruz.”dedi.

Fiyatları oldukça uygun bulan vatandaşlar özledikleri bayram alışverişini kendilerine güzel bir kampanya ile sunan Elifnisa Moda tesettür giyim ailesine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu