EĞİTİM ZİRVESİ VE RAP RÜZGÂRI EXPO’21 HATAY’DA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bayram coşkusunu geride bırakan ‘EXPO 2021 Hatay’ alanlarında etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Yoğun bayram programının ardından bu hafta; 1. Hatay Okul Öncesi Eğitim Zirvesi, Hatay Gençlik ve Rap Festivali, film gösterimleri ile ziyaretçiler Expo ruhunu doyasıya yaşayacak.

Hafta sonu 1. Hatay Okul Öncesi Eğitim Zirvesi, EXPO’21 Hatay’ın Antakya alanında eğitim camiasına kapılarını açacak.

Tüm Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Federasyonun TOKEFED ’in Kurucu üyesi Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği Başkanı Levent Erdem geleneksel hale getirilmesi planlan zirve ile ilgili; ‘Birbirinden değerli 5 ismin sunum yapacağı etkinlikte, okul öncesi çocukların gelişimi her açıdan ele alınacak’ dedi. Zirve, 14 Mayıs günü saat 10.30’da başlayacak.

SAGOPA KAJMER, MADRİGAL ANTAKYA EXPO SAHNESİNDE

Rap müziğin başarılı isimleri EXPO 2021 Hatay’da sahne alacak. Burcu Eryiğit Organizasyon ve Peak Point Produksuyon iş birliği ile gerçekleştirilecek olan ‘Hatay Gençlik ve Rap Festivali’ 14-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antakya Expo alanı Amfi Tiyatro’da başlayacak.

Organizatör Burcu Eryiğit; Sagopa Kajmer, Madrigal, Dedublüman, Velet, Canbay, Wolker, Muti ve Heijan gibi isimlerin 14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Antakya Expo alanı Amfi Tiyatro’da sahne alacağını belirtirken tüm Hataylıları ‘Hatay Gençlik ve Rap Festivali’ ne davet etti.

OYUNCAK MÜZESİ VE UNICEF SERGİSİ DEVAM EDİYOR

Tüm bu etkinliklere ek olarak Gastronomi köyü içerisinde Sunay Akın’ın şu ana kadar ilk defa kendi müze binasının dışında gerçekleştirdiği ‘Oyuncak: Uygarlığın Mirası’ sergisi ve 14 Mayıs tarihine kadar Expo’da yer alacak olan ‘UNICEF İklim Değişikliği ve Çocuklar’ fotoğraf sergisi ziyaretçilerini ağırlıyor.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu