Ebru&Mehmet Cengiz Evliliğe İlk Adımı Attı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kırıkhan Gölbaşı Adalar mahallesinin köklü ve sevilen aileleri Bilgin ve Açık ailelerinde nişan heyecanı yaşandı.Fatma&Hasan Bilgin çiftinin dünyalar güzeli kızları Ebru ile Fatma&İbrahim Açık çiftinin yakışıklı oğulları Deva partisi Kırıkhan ilçe yönetim kurulu üyesi Mehmet Cengiz Açık düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar.

Bilgin ailesinin evinde gerçekleşen nişan törenine Deva Partisi Kırıkhan ilçe Mustafa Toprak, Deva Partisi  il yöneticileri Cahit Atalay,Yusuf Yurdal,Mahmut Yıldırım ile genç çiftin akrabaları katıldı.

Ebru&Mehmet Cengiz çiftinin nişan yüzüklerini takan Deva Partisi  il yöneticisi Mahmut Yıldırım genç çifte hayırlı olsun diyerek Rabbim tamamına erdirsin dileğinde bulundu.

Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Ebru&Mehmet Cengiz bu mutlu anlarında yanlarında yer alan sevenlerine teşekkür ederek günü ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak Ebru Bilgin ve Mehmet Cengiz Açık çiftine mutluluklar dileyerek Allah tamamına erdirsin diyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu