DÜNYAYI GEZİYORUM EKİBİ ANTAKYA’DA 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve eşi Saadet Yılmaz, “Dünyayı Geziyorum” programı sunucusu Özlem Tunca ve ailesini misafir etti. 

“Dünyayı Geziyorum” ekibi sunucularından Özlem Tunca, Yasin Esirgenç ve oğulları Yakupcan, program çekimleri için, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra gastronominin de merkezi olan Antakya’yı ziyaret etti. 

Gastronomi Turizm’inin canlanması ve Antakya’nın tanıtımı adına büyük emek sarf eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve değerli eşi Saadet Hanım çekimler için Antakya’ya gelen, Özlem Tunca, Yasin Esirgenç ve oğulları Yakupcan’ı El Sanatları Müzesi’nde misafir ederek şehrimizin meşhur tatlısı künefeyi kendi elleriyle pişirdiler.  

Başkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde oldukça keyifli sohbetlerin gerçekleştiği çekimlerde, konuklar Antakya mutfağının önemli tatlılarından olan künefenin eşsiz lezzetine hayran kaldı. 

Zeytin cenneti şehrimizde, zeytinyağı kalitesini anlayabilmek amacıyla tadım denemesi de yapan ekip zeytinyağı konusunda bir eğitimin başlayacağını da duyurdu. 

Antakya’nın hak ettiği yerlere ulaşması için yoğun çaba sarf eden Başkan Yılmaz: “Antakya’nın tanıtılması ile Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Gastronomi turizmi ile ön plana çıkan şehrimizde bir diğer avantajımız da gastronomi turizminin sezona bağlı kalmayıp 12 ay boyunca devam etmesi. Biz de bu nedenle hız kesmeden turizmimizi canlandırmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu