DOĞRU PARTİ YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

İl kongresi için Hatay’a gelen Serdaroğlu ve parti yöneticileri, yaklaşık 1 buçuk sene kurulan partinin ay sonuna kadar il kongrelerini tamamlayacağını belirtti.

Lütfü Savaş’ın çok olumlu ve güzel işlerin altına imza attığını söyleyen Serdaroğlu, Savaş’a nazik ev sahipliği için teşekkür etti.

Doğru Parti yöneticilerinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Savaş, konuklarını 1 Nisan’da başlayacak Expo 2021 Hatay’a davet etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ne son emaneti olan Hatay’ın aydınlık geleceği için çalıştıklarını anlatan Lütfü Savaş, “Yanı başımızdaki savaşın, kargaşanın olduğu yerde ekonomik, sosyolojik ve psikolojik olarak dimdik durduk. Ağlamamak ve geleceğe umutla bakmak için güzel şeyler yaptık” dedi.

Hatay’ın yarınları için yaptıkları projeleri de sıralayan Savaş, “Hatay’ı UNESCO onaylı Gastronomi Kenti yaptık. Hatay Deniz Otobüsü(HADO) seferlerine yakın zamanda başlayacağız. Kırsal kalkınma projemizle 9 bin 700 aileye ulaştık. Onlara ücretsiz fide ve tohum desteğinde bulunduk. İlerleyen günlerde de organomineral gübre vereceğiz. Hedefimiz gelecek sene 20 bin aileye ulaşmak” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Savaş, konuklarına Hatay’a özgü hediyeler verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu