Dillere Destan Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kırıkhan ilçesinin köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Kılıçoğlu ve Vardı ailelerinde düğün heyecanı yaşandı.Nilgün&Mustafa Akay Kılıçoğlu çiftinin dünyalar güzeli kızları Şeyma ile Zekiye&Rahmi Vardı çiftinin yakışıklı oğulları onur dillere destan bir düğün ile dünya evine girdiler.

Park Royal Kır Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğün Hatay protokolü,Spor,Sanat,İş Dünyası ve Basın camiasını buluşturması ile dikkat çekerken sahne alan birbirinden değerli sanatçılar ile yeni normalleşme sonrası özlenen görüntüler oluşturdu.

Yoğun katılım ile gerçekleşen düğüne  Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman,Sabahat Özgürsoy Çelik,CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur,İsmet Tokdemir,Hatay Vali Yardımcısı Salih Altun, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya,Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur,Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan,HATSU Eski Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve çok sayıda önemli isim katıldı.

Gelin ve Damatın salona ilk girdiği andan itibaren başlayan şov,Düğün boyunca birbirinden değerli sanatçıların sahne alması ile devam ederken geceye Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi  Mithat Kalaycıoğlu’nun yaptığı dans gösterileri damga vurdu.

Şeyma&Onur çiftinin nikahlarını  Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kıyarken şahitliklerini Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman,Sabahat Özgürsoy Çelik,CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur,İsmet Tokdemir,Hatay Vali Yardımcısı Salih Altun, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya,Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur,HBB Başkan Vekili Fedai Yücedal,Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan,HATSU Eski Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve İş İnsanı Murat İçcan yaptılar.

Genç çifte evlilik cüzdanlarını veren Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik hayırlı olsun dilekleri ile bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Şeyma&Onur çifti mutlu anlarında yanlarında olan tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Şeyma&Onur Vardı çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu