Dillere Destan Bir Düğün İle Erkekliğe İlk Adımı Attı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın tanınmış simalarından Aylin&Erkan Çankır çiftinin oğulları Ürkmez Yaman dillere destan bir sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.Uzun süre konuşulacak düğünde Yaşadığı rahatsızlığın ardından uzun süre sahnelerden ayrı kalan Serdar Ortaç, ‘Çankır’ ailesinin daveti üzerine vokalistleriyle birlikte geldiği Hatay’ın Defne ilçesinde coşkulu bir gece yaşattı.

Hatay Protokolü,İş,Sanat ve Spor dünyasını buluşturan düğün Samandağ Yolu üzerindeki Alina Kır Bahçesinde gerçekleşirken  düğüne  CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, CHP il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Tüm davetlilerin sahneye geldiği gecede, Serdar Ortaç ile birlikte resim çekilmek isteyenler sıraya girdi. Kimseyi kırmayan Serdar Ortaç, hayranlarının ‘öz çekim’ teklifini geri çevirmedi, şarkılarını onlarla birlikte söyledi.

Son şarkısının ardından sahneye Aylin&Erkan Çankır çiftini davet eden Serdar Ortaç, Ürkmez Yaman’ın sünnet merasiminde bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, “İnşallah Ürkmez Yaman’ın düğününü de görmek nasip olur. Değerli dostum ve eşine mutlu yuvalarında bir ömür boyu saadetler diliyorum. Hatay benim için her zaman özel bir şehir, burada sevdiğim yine özel dostlarım var, hoşgörü şehrinin güzel insanlarına kucak dolusu selamlar” diye konuştu.

Aylin&Erkan Çankır çifti ve Ürkmez Yaman’ın kirvesi Mansur Güler ve eşi sünnet düğün törenine davetlerini kırmayarak, gelen başarılı sanatçı Serdar Ortaç’a ve ekibine teşekkür ettiler.Sünnet düğününe katılan tüm davetlilerle yakından ilgilenen Çankır ve Güler ailesi, masaları dolaştı ve mutlu günlerini paylaşan davetlilere teşekkürlerini sundular.

Çocuklar için özel palyaço gösterilerinin de yapıldığı sünnet düğününde, Serdar Ortaç’ın konserinin ardından DJ eşliğinde şarkılar seslendirildi.Erkan Çankır ve Kirve Mansur Güler, sünnet düğün töreni sonunda davetlileri kapıya kadar uğurladılar.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak erkekliğe ilk adımını atan Ürkmez Yaman’ı kutluyoruz.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu