Depremzede Öğrencilerden Spor Alanında Muhteşem Başarılar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi 6 Şubat depreminin en büyük yıkımı yaşattığı şehrimizde eğitime devam eden Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi öğrencileri spor alanında elde ettikleri başarılar ile takdir topladılar. Öğencilerden Eylül Büyükaşık Türkiye Karate Şampiyonasında kendi kilosunda Türkiye Şampiyonu olurken, Eylül Yılmaz Badmintonda Wh2 tek kadınlar Türkiye 3.lüğü, Ayda Karataş Karatede Hatay 1.liği ve Kız Futbol takımı Genç kızlar Futbol da Hatay 1.liği elde ettiler.
Beden Eğitimi öğretmeni Emrah Cımbız yaptığı açıklamasında:” Öğrencilerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Eylül Büyükaşık Türkiye Karate Şampiyonasında kendi kilosunda Türkiye Şampiyonu olduktan sonra Milli Takım forması altında Balkanlarda verdiği mücadele ile gururumuz oldu. Öğrencimize vereceğimiz destek ile Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Milli forma ile büyük başarılar elde edeceğine inanıyoruz.

Aynı şekilde Badmintonda Wh2 tek kadınlar Türkiye 3.lüğü derecesi elde eden öğrencimiz Eylül Yılmaz ve Karatede Hatay 1.liği elde eden Ayda Karataş ile Antakya grup şampiyonluğu kazanan Kız Futbol takımımız şu sıkıntılı ortamda bir nebzede olsa yüzlerimizi güldürmüşlerdir.Hepsini yürekten kutluyoruz.”dedi.
Kız tutbol takımının başında maçlara çıkan Beden Eğitimi öğretmeni Erdoğan Arslan açıklamasında:” Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı Antakya şampiyonu oldu.Antakya Defne Samandağ Kırıkhan Reyhanlı Yayladağı ilçelerinin katılımı ile yapılan turnuva sonucunda tüm maçlarını kazanarak Antakya grup şampiyonluğunu, daha sonra İskenderun grubundan gelen 1. olan takımı yenerek Hatay Şampiyonu olmuştur. İl şampiyonu olarak Okulumuzu ve ilimizi gruplarda en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz.” dedi.

Öğrencileri ile gurur duyduğunun altını çizerek sözlerine başlayan Okul Müdürü Okul müdürü Ahmet Hayri Yılmaz açıklamasında:”Okulumuz Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi Harbiye Lisesi’nin eski günlerine dönebilmesi için öğrencilerimizin akademik başarılarının arttırılması yanında sportif, sosyal ve kültürel olarak ta başarı sağlayabilmeleri adına var gücümüzle çalışmaktayız.
Çok deneyimli ve kaliteli öğretmen kadromuzla bu başarıyı yakalayacağımıza inancımız tam.
Okulumuz da Milli Eğitim Bakanlığı’nın Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Halı Saha, Basketbol, Voleybol sahalarının yanında, Bireysel ferdi sporlar için salon yaparak imkan sağlamaya çalışıyoruz. Ayrıca Akıl ve Zeka Oyunları sınıfı, Kütüphane ve Resim Atölyeleri ile olumlu vakit geçirmelerini istiyoruz.
Tüm bu çalışmalarımızla birlikte öğrencilerimizin okula aidiyet lerini güçlendirerek Kolej havası oluşturmak arzusundayız. Bunları yapabilmemiz için ise tabiki öğrenci ve velilerimiz den manevi destek bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu