Demirel: “Mersin halkının bu desteğini her zaman bekliyoruz”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Futbol Federasyonu, ‘Omuz Omuza’ yardımlaşma ve dayanışma kampanyası çerçevesinde, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Atakaş Hatayspor’un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu’nda ‘TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı’ düzenledi.
TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı’nda kırmızı ve beyaz takım olarak sahada yer alan iki takımın teknik direktörlüğünü Volkan Demirel ve Vincenzo Montella yaparken, depremzede çocuklarımızın yanı sıra milli takım formasını defalarca gururla taşıyan TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Hakan Ünsal, Faruk Atalay, İbrahima Yattara, Altan Aksoy, Saffet Akyüz, Sabri Sarıoğlu, Volkan Arslan, Oğuz Çetin, Uğur İnceman, Orhan Şam, Gökhan İnler, Henry Onyekuru, Youness Belhanda, Erce Kardeşler, Ali Yıldız, Recep Burak Yılmaz, Selimcan Temel, Burak Bekaroğlu, Bertuğ Yıldırım ile sanat dünyasından Alişan ve Ferhat Göçer karşılaşmada forma giydi. 20’şer dakikadan iki devre halinde oynanan mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetti. Birbirinden güzel gollerin atıldığı karşılaşmayı Beyaz Takım 6-4 kazandı.
Gelecek sezon karşılaşmalarını Mersin Stadı’nda oynayacak olan ve TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı’nda teknik direktörlük görevi de üstlenen Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel de Bakan Nebati ve TFF Başkanı Büyükekşi’ye teşekkür ederek, “İyi ki yanımızdalar. Çocukları mutlu etmek için buradayız ama seneye maçlarımızı burada oynayacağız. Mersin halkının bu desteğini her zaman bekliyoruz. Bugün için de tekrar tekrar Omuz Omuza kampanyasına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
TFF MAÇI İZLEYEN HER FUTBOLSEVER ADINA 50 TL BAĞIŞLADI
Türkiye Futbol Federasyonu, futbolseverlerin ücretsiz olarak izlediği bu anlamlı organizasyon için tribünleri doldurarak kampanyaya destek veren her futbolsever adına “Omuz Omuza” kampanyasına 50 TL bağışta bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu