Defne’nin İlk Hasar Onarım Merkezi ; “Defne hasar onarım merkezi”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Araçlarda meydana gelen  yüksek hasarlı kazalar Güler Otomotiv güvencesi ile Defne Hasar Onarım Merkezinde aracın orjinalliği bozulmadan onarılıyor. Defne ilçesinde ilk olma özelliğindeki hasar onarım merkezi ihtiyaç duyulan her konuda hizmet verdiği  gibi ilk günden itibaren verdiği kusursuz hizmet ile takdir toplayan bir firma olarak da çıkıyor karşımıza. Sigorta sektöründe yılların deneyimine sahip Mahmut Güler ve Oto Elektrik konusunda başarılı hizmeti ile bilinen  Gazi Aşkar’ın birlikte işletmeciliğini yaptıkları Defne Hasar Onarım Merkezi sektörde günden güne gösterdiği istikrarlı yükselişi ve genişleyen hizmet imkanları ile dikkatleri üzerinde topluyor.

Bir nevi hurdaya dönen araçları bile ilk günkü haline getirerek yeniden kullanılabilir duruma getiren güçlü bir  ekip olduklarını söyleyen Mahmut Güler alanında deneyimli ekip arkadaşları ile birlikte müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek adına var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.Güler; “ İlçenin tek hasar onarım merkezi olan işletmemizde ağır hasarlı araçların onarımı ile başladığımız işimizde işimiz kaza yapan  sigorta araçlarına hizmete dönüştü.İşletmemizde  tüm marka ve modeller için etkili çözümler sunmaktayız. Yine ilçemizde tek anlaşmalı hasar onarım merkezi olan işletmemizde anlaşmalı olduğumuz  Neova, Quick ve Koru Sigorta acentelerine çok yakın bir zamanda yeni isimler ekleyeceğimizi söylemek istiyorum.kaporta kısmındaki kusursuz işçiliğin yanında, Alanında oldukça deneyimli boya departmanı çalışanlarımız Boya Mix ile geniş bir renk yelpazesine sahiptir.İlk olma özelliğindeki fırın boya hizmetimiz ile araçların rengi ilk günkü haline gelmektedir.

Kaza durumlarında arandığımızda kaza tutanakları konusunda da hizmet verdiğimiz Defne Hasar Onarım Merkezimize 7/24   0 531 380 38 00  ile 0 538 562 70 52 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu