Defne Koleji’nde 6. ELT Konferansı Yapıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Defne Koleji tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen ELT Konferansı, yoğun katılım ile gerçekleşti. Oxford University Press işbirliği ile düzenlenen konferans, Defne Koleji konferans salonunda gerçekleşirken programa, özel ve devlet okullarında görev yapan İngilizce Öğretmenleri ile Mustafa Kemal Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri yoğun katılım gösterdi.

Hatay’ın tek ELT konferansına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Defne Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Seda Keskin, “Mindfulness” ve “Wellbeing” konulu konferansa yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara, konferansa konuşmacı olarak katılan eğitimci eğitmenleri Olga KUNT ve Yasemin ISLAH’a, Oxford Üniversitesi Yayınları temsilcisi Sercan YELKENAÇ’a teşekkür etti. Keskin, Defne Koleji olarak, yabancı arenalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil eden öğrenciler yetiştirebilmek için yabancı dil eğitimine çok önem verdiklerini ifade etti. Öğretmenlerin mesleklerinde başarılı olabilmeleri için sürekli kendilerini geliştirmeleri gerektiğini de belirten Keskin, bölgemizin yükselen değeri olan Defne Koleji olarak bu yıl 6.sını düzenledikleri ELT konferansının artık gelenekselleştiğini ve her yıl düzenlenmeye devam edeceğini belirtti. İki oturum şeklinde gerçekleşen konferansın sonunda, Yasemin ISLAH ve Olga KUNT katılımcıların sorularını cevaplandırdı. Konferansın sonunda gerçekleşen çekiliş ile de Defne Koleji ve Oxford University Press tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler verildi, ardından sertifikalar takdim edildi.
Oldukça başarılı bir ELT konferansına katıldıklarını ifade eden katılımcılar, konferansın gerçekleşmesini sağlayan Seda Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu