Daraoğlu Oprtik’te Yaza Merhaba Kokteyli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz optik sektöründe 42 senedir hizmet veren Daraoğlu Sümer Optik, ‘Yaza Merhaba Kokteyli’ düzenledi.Renkli görüntülerin oluştuğu Yaza merhaba kokteyline Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Nihat Matkap, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin,Hatay Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Serhan Rende,STK Başkanları  ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Defne ilçesine bağlı Sümerler mahallesinde bulunan Daraoğlu Sümerler Optik işletmecisi Necva ve Mehmet Daraoğlu, 42 yıldır hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Necva ve Mehmet Daraoğlu, “Ailemize ve değerli misafirlerimize desteklerinden ve sundukları katılımdan dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Yaza girdiğimiz bu günlerde güzel bir etkinlik olmasını ve sizlerle keyifli saatler geçirmek istedik. Seneye tekrar aynı organizasyonda görüşmek ümidiyle” şeklinde konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi İktisat ve İştiraklar Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu, Art-A Organizasyon, İdilsu Market, Zelluhoğlu Sigorta, Glow Mimarlık, Kebapçı Ulaş’ın Yeri, Essilor Opak Optik, Neşe Optik, değerli iş insanları Necdet Sin, Abdo Canan Yüceer, Fehim Geçmen, Şemsettin Köse, Ekrem Tümer gibi pek çok isim katılım gösterirken bir kısmı ise çelenk göndererek işletmeye destek oldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu