Damağınızdaki En Tatlı His :” Lara Künefe “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ramazan ayının olmazsa olmazı tatlı konusunda gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde toplayan Lara Künefe “Damağınızdaki en tatlı his” sloganı ile devam ettiği hizmetinde müşterilerine damak çatlatan tatlı lezzetleri sunuyor. Ayşe Fitnat Hanım caddesi Reyhan apartmanı no:27 adresinde faaliyet gösteren Lara Künefe alanında deneyimli ustalarının ellerinden hazırlanan tereyağlı geleneksel künefe,Atom künefe,Çıtır hasır,Special künefe ve Billuriye sunumları ile herkesten tam not aldı.

Yüzde yüz doğal tereyağı ve şeker kullandıkları ürünlerinde çiğ künefeyi en leziz ,kıvamında pişiren işyerlerinden temin ettiklerini söyleyen genç işletmeci Seyfi Karagündüz açıklamasında:” Hatay mutfağının eşsiz lezzeti olan künefeyi hemşerilerimize beğendirmek iyi bir çaba gerektirir. Bizde işletme olarak işinin ehli ustalar ve en kaliteli malzemeler ile hazırladığımız künefe sunumlarımızla müşterilerimizin beğenisini kazanmak adına var gücümüz ile çalışmaktayız. Şükürler olsun ki sunduğumuz lezzetlerimiz hem müşterilerimizden hem de şehir dışından gelen misafirlerimizden tam not almaktadır. Salonumuzda yaptığımız servise ilave olarak evlere hızlı bir biçimde yaptığımız servislerimizin yanında aldığımız talepler doğrultusunda şoklanmış künefeyi de ürün portföyümüze eklemiş bulunuyoruz.

Biz işletme olarak tatlı lezzetlerimizde iddialıyız. Çiğ künefe satışımızın da olduğu işyerimizde Tereyağlı geleneksel künefe, Atom künefe, Çıtır hasır, Special künefe ve Billuriyeyi en leziz biçimde sunmak adına ciddi bir çaba harcıyoruz. Özellikle tatlı ihtiyacının artığı mübarek Ramazan günlerinde işyerimize gelen müşterilerimizin ve evlerine servis yaptığımız müşterilerimizin yaptıkları olumlu dönüşler işimizde ne denli başarılı olduğumuzun en büyük göstergesidir. Halen bu eşsiz lezzetlerimizi tatmayanlar varsa bu dostlarımızı ilk fırsatta işyerimize bekliyoruz. Gece 00:00 saatine kadar açık olan işyerimizde evlere servisimizde bulunmaktadır. Ayrıca Ramazan ayı boyunca çay ve kahve ikramımızdır.”dedi.
Akevler mahallesi Ayşe Fitnat Hanım caddesi Eski Stadyum karşısı Reyhan apartmanı no:27 adresinde hizmet veren Lara Künefe sipariş telefonu 0 506 386 10 10

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu