Çok koşmamız çok mücadele etmemiz gerekiyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ömer Hoca, Sivasspor’un zorlu bir takım olduğunu söyledi ve Sivas’ın özellikle hücum bölgesinde etkili ayaklara sahip olduğuna dikkat çekerek çok koşmaları ve çok mücadele etmeleri gerektiğini ifade etti

Atakaş Hatayspor Süper Lig 14’üncü hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hatay Stadı’nda yapılan idmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Dinamik ısınma ile başlayan antrenman, dar alan ve 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti. Bordo beyazlılar idmanın son bölümünde taktik ağırlıklı çalıştı.

ONUR DIŞINDA EKSİK YOK

Demir Grup Sivasspor’un önemli hücum oyuncularına sahip zorlu bir ekip olduğuna vurgu yapan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Antalyaspor maçında aldığımız galibiyetle birlikte Sivas maçına daha moralli ve daha keyifli bir şekilde hazırlanma imkanı bulduk. Tabi ki Antalyaspor maçı geride kaldı. Çok önemli bir deplasmana gideceğiz. Sivasspor bana göre ligde şu an bulunduğu noktayla çok uyuşmayan bir kadroya sahip. Özellikle hücum bölgesine çok etkili oyuncuları var. Biz hem rakibimizin ofansif oyuncularına karşı önlemimizi alacağız hem de kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız.  Çok mücadele etmemiz gerekiyor. Çok koşmamız gereken bir maça çıkacağız.  Takımda an itibarıyla her şey olumlu gidiyor. Onur dışında bir eksiğimiz yok, o da en kısa zamanda aramıza katılır diye düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu