Çocuklar Şenlikte Doyasıya Eğlendi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen çocuklar Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği ve Okul Öncesi Eğitim Kurumları ve Eğitmenleri Derneği işbirliğinde düzenlenen Hatay  çocuk şenliğinde doyasıya eğlendiler.  Çocukların sevdiği sanatçı Faruk K konseri ile başlayan şenlikte oyun atölyeleri, İllüzyon gösterisi,Ahşap oyuncak boyama etkinliği,Bubble Show,Çocuk kalbim resim atölyesi,Sosis balon,Sevilen karekterler ve Tek teker bisiklet Show ile gönüllerince eğlenen çocuklara velileri de eşlik etti.

Şenliğin amacına ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu açıklamasında:” Bölge olarak oldukça sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. HATOKDER olarak böylesine sıkıntılı bir dönemde en çok etkilenen kitle olan çocuklarımız için bu organizasyonu düzenledik. Önümüzdeki süreçte, bu tür etkinliklerimizi; çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm olabilmek için sürdürmeyi amaçlıyoruz. Bu arada aziz şehrimizin ve HATOKDER ailemizin kayıplarını da rahmetle anmak istiyorum. Tüm etkinliklerimizde yanımızda yer alan ama sağlık sebepleri ve farklı nedenler ile şuan şehir dışında olan tüm üyelerimize de sevgilerimizi gönderiyorum.

HATOKDER ve OKEVED işbirliği düzenlediğimiz çocuk şenliğinde tüm çocukların yüzünde oluşan tebessüm ne denli başarılı bir organizasyon yaptığımızın göstergesi oldu bizler için. Hepimizin çok sevdiği sanatçı Faruk K konseri ile başlayan programımızda oyun atölyeleri Çocuk kalbim resim atölyesi ,ve  Ahşap oyuncak boyama etkinliğinde hünerlerini sergileyen minikler , İllüzyon gösterisi, Bubble Show, Sosis balon,Sevilen karekterler ve Tek teker bisiklet Show ile keyifli zamanlar geçirdiler.Fidan dikimi etkinliği ile finali yaptığımız çocuk şenliğimize katılım gösteren tüm miniklerimize,velilerimize teşekkür ediyor,bizimle işbirliği yapan Okul Öncesi Eğitim Kurumları ve Eğitmenleri Derneği yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Şenlikte çocuklara unutulmaz bir konser keyfi sunan Faruk K ‘ya teşekkür ederek çiçek takdiminde bulunan Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu,Sanatçıya sergilemiş olduğu muhteşem performanstan dolayı teşekkür etti.

Başkan Oduncu ayrıca çocuk şenliğine katılarak program boyunca çocukların eğlencesine eşlik eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a ve Defne Belediyesi yöneticilerine de şükranlarını sundu.

Şenlik boyunca çocukları yalnız bırakmayan sanatçı Faruk K günün anısına bol bol çocuklar ile objektiflere poz verirken mütevazi kişiliği ile de gönüller fethetti.

Günün kahramanı olan çocuklar kendileri için böylesine muhteşem bir çocuk şenliğini düzenleyen HATOKDER ve OKEVED yöneticilerine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu