Çırtıman Ortaokulu Kütüphanesi Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun ilçesinin başarılı eğitim kurumlarından olan İskenderun Çırtıman Ortaokulunda Yönetim,Öğretmen ve Öğrenciler tarafından yapımı tamamlanan ve  Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu adına oluşturulanOkul Kütüphanesi düzenlenen tören ile açıldı.Açılış törenine İskenderun Kaymakamı   İskender  Yönden”in mahiyetinde  görevli bulunan  Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir,  İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Çırtıman  Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven, okul  müdürleri,  öğretmenler, öğrenciler,  veliler  ve mahalle sakinleri katıldı.

Okul Müdürü İrfan Kalın önderliğinde başlatılan kütüphane projesinde her bir ayrıntı en ince biçimde düşünüldüğü gözlenirken Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Kütüphanesi Protokol ve konuklardan tam not aldı.

Her bir detayında okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin emeği olan bir kütüphaneyi İskenderun Çırtıman Ortaokuluna kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden okul yöneticileri katılımları ile kendilerini onurlandıran İskenderun Kaymakamı   İskender  Yönden”in mahiyetinde  görevli bulunan  Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir,  İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Çırtıman  Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven ve tüm konuklara teşekkür ederek kütüphanenin okullarına hayırlı olması dileğinde bulundular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu