Çilek Üreticileri Çifte Bayram Yaptı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlarımız Bayramlaşma programları arasında boş buldukları anlarda soluğu çilek bahçelerinde alarak üreticilere çifte bayram yaşattılar. Çilek denilince ilk akla gelen yerlerden biri olan Yayladağı ve Alahan başta olmak üzere bir çok yerde erkenci olarak meyvelerini vermeye başlayan çilek bahçeleri  yediden yetmişe ziyaretçileri ile renkli görüntülere sahne oldu. Müşterilerine kendi çileklerini toplama imkanı sunan üreticiler gösterdikleri yakın ilgi ve alakanın yanı sıra uygun fiyatlı satışları ile de tam not aldılar. Bazı çilek üreticileri müşterilerine fotoğraf çekilmeleri için değişik platformlar hazırlayarak farklarını ortaya koymayı başarırken bu platformlarda fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşların zaman zaman kuyruklar oluşturduğu da gözlerden kaçmadı.

Çifte bayram yaşadıklarını ifade eden Akdağ Çilekçilik İşletmecisi Kadir Akdağ,Ramazan Bayramı tatili sürecinde gördükleri ilginin kendilerini fazlası ile memnun ettiğinin altını çizerek başladığı açıklamasında :” Son iki Ramazan Bayramında Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında vatandaşlarımız bayramlarını evlerinde geçirdiler. Bu bayramda da çok şükür çilek bahçemizde vatandaşlarımızı ağırlama imkanını bulduk.İlgi beklediğimizin çok üzerinde olduğu için çifte bayram yaşadık diyebiliriz. Erkenciliği ile bilinen Rubygem cinsi çileklerimiz bayramın üç gününde de yoğun ilgi gördü. Gelen her müşterimize dilediği kadar yiyebileceklerini söylediğimizde ilk önce şaşırdılar ama sonra çocukları ile bahçemizi dolduran vatandaşlarımız sanki bir çilek festivali varmış havasını yaşattılar bizlere.

Çilek fiyatlarımızın uygun olduğunu gördüklerinde müşterilerimizde mutlu oldular.Biz bu işi son yıllarda en profesyonel biçimde yapıyoruz,Rabbim izin verirse de yapmaya da devam edeceğiz. Parlak, iri, tatlı ve kırmızı rengi ile görenleri hayran bırakan çileklerimiz özellikle çocuk misafirlerimizden yoğun ilgi gördü .Zaten gün boyu ailelerinin objektiflerine çok şirin pozları ile model oldular.Fotoğraf deyince bu yıl özel olarak hazırladığımız platformlarımız da bir çok objektife poz oldu.Ellerinde çilek sepetleri ile fotoğraf çekilen müşterilerimiz  bizlere hem bahçedeki misafirperverliğimiz hem de fotoğraf çekilecekleri alanlardaki kusursuz hizmetlerimiz için teşekkür ettiler.Bizde Bayram boyunca bizleri ziyaret eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Ağustos ayına kadar çileklerimiz ile biz burda olacağız herkesi bahçemize bekliyoruz.”dedi.

Akdağ Çilekçilik Alahan mahallesi Alahan Kampüs Camisi yanında bulunuyor.İrtibat telefonu 0 533 773 86 44

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu