Çıkın çıkın Altınözü’ne gelin!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

K Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, vatandaşları Altınözü’ne davet etti. Başkan Sarı, davetinden ötürü Başkan Yeşildal’a teşekkür etti. Başkan Sarı, “Değişen, gelişen ve güzelleşen İlçemiz Altınözü’nde, maske mesafe ve temizlik kuralları içerisinde tüm vatandaşlarımızı misafir etmekten büyük bir mutluluk duyacağız” dedi

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, vatandaşları Altınözü’ndeki güzellikleri yaşamaya davet etti. Altınözü’ne kazandırılan birbirinden güzel turistik tesislerin tanıtımını içeren görüntüleri paylaşan Başkan Yeşildal, “Koronalı günlerden sonra medeniyetler şehri Hatay’ımızı mutlaka ziyaret etmelisiniz!

Çıkın çıkın gelin” sözlerini kullanarak vatandaşlara çağrıda bulundu.

Başkan Yeşildal’ın çağrısına karşılık veren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, belediyenin imkanlarını halka hizmet için kullanmaya devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN SARI: İMKANLARIMIZI MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Son yıllarda gerçekleşen yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Altınözü ilçesini her anlamda daha da ileriye taşımak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerine vurgu yapan Başkan Sarı, salgın tedbirlerine uyarak tüm vatandaşları Altınözü’nde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi. Başkan Sarı, “İmkanlarımızı her daim milletimizin hizmetinde kullanmaya devam edeceğiz. Siz büyüklerimizin desteğiyle değişen, gelişen ve güzelleşen İlçemiz Altınözü’nde, maske mesafe ve temizlik kuralları içerisinde tüm vatandaşlarımızı misafir etmekten büyük bir mutluluk duyacağız. Teşekkürler sayın başkanım” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu