Çiğdem&Kerem Mutluluğa Evet Dedi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Adana’nın  saygın ve sevilen ailelerinden olan Açıkbaş ailesi ile Hatay’ın saygın ve sevilen ailelerinden Öztürk ailelerinde nikah heyecanı yaşandı.Hatun&Uğur Açıkbaş çiftinin dünyalar güzeli kızları Çiğdem ile Şükran&Rıfat Öztürk çiftinin yakışıklı oğulları Kerem muhteşem nikah merasimi ile mutluluğa evet diyerek dünya evine girdiler.

Fizy Sağlıklı Yaşam Merkezi Kurucusu Fizyoterapist Kerem Öztürk ile Fizyoterapist Çiğdem Açıkbaş’ın  Symphony Kır Bahçesinde gerçekleşen nikah törenleri yoğun katılım ile gerçekleşirken salonu dolduran konukların alkışları arasında sahneye gelen genç çift güzellikleri ile herkesi adeta büyüledi.

Antakya Belediyesi Nikah Memuru tarafından nikahları kıyılan Çiğdem&Kerem çiftinin nikah şahitliklerini Beyzanur Uluoğlu ve İbrahim Çokbilir yaptılar.

Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Çiğdem&Kerem çifti tebrikleri kabul ederken bu mutlu günlerinde yanlarında yer aldıkları için sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Nikah merasiminin finalinde Nikah Şekeri yerine sokak hayvanları yerine özel hazırlanmış paketlerde sokak hayvanları için mama dağıttıran Çiğdem&Kerem çifti bu duyarlı hareketlerinden dolayı takdir topladılar.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak  Çiğdem&Kerem Öztürk çiftine hayırlı olsun diyerek ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu