CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy: “HEP BİRLİKTE YARALARIMIZI SARACAĞIZ”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını dinlenmeden sürdürmeye devam ediyor.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile birlikte çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Kuzeytepe Kavşağı’nda giyim sektöründe faaliyet gösteren Behçet Giyim açılış törenine İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler ile birlikte katıldı. Ziyaret programları kapsamında Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Yeral’ı ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, daha sonra ise konteyner kentlerde yaşamını sürdüren depremzedeleri hanelerinde ziyaret ederek projeleri hakkında bilgiler verdi.
“HER KESİMİN UĞRADIĞI BEHÇET GİYİM’E HAYIRLI KAZANÇLAR DİLİYORUM”
Gerçekleştirilen açılış töreninde kısa bir konuşma yapan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bugün burada Antakya’nın kıymetli işletmecilerinden Behçet Giyim’in açılışı için buradayız. Behçet Giyim Antakya’da uygun fiyatlı ürünleriyle her kesimin uğradığı bir işletme olarak müşterilerinin gönlünde taht kurmuştur. İşletmenin tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olması dileklerimle bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.
“YERAL: SÖZLER VERİLMESİNE RAĞMEN HİZMET BİNASI TALEBİMİZ OLUMSUZ SONUÇLANDI”
CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasına vakıf hizmet binaları yıkılan Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Şeyh Ali Yeral’ı Uzunbağ Mahallesi’nde yeni hizmet binalarında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Şeyh Ali Yeral, “Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak yaşanan acı olaylardan sonra hizmet binamız yıkıldı. Bugüne kadar ne yazık ki 1998 yılından bu yana çalışmalarımızı rahatlıkla sürdürebileceğimiz bir yer verilmedi. Yöneticilerimizden o kadar istememize ve sözler verilmesine rağmen bir yer verilmedi. Protokol düzeyinde vakfımıza gelen ziyaretçilerimizi en iyi şekilde ağırlayamadığımız için üzülüyoruz. İnşallah 31 Mart sonrasında göreve seçilir iseniz bizlere rahat bir çalışma ortamı yaratacak hizmet binasını kazandırırsınız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
“4 GÜN BOYUNCA BİZDEN BAŞKA KİMSE YOKTU”
Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etmekten dolayı memnun olduğunu belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta yaşadığımız depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Medeniyetler Şehri Antakya’mızın bir parçası olan ve memleketini kalkındırmak için her zaman birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadığımız Alevi vatandaşlarımızın tek çatı altında buluştuğu Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etmekten son derece mutluyum. Biz Hataylılar olarak depremde 4 gün boyunca enkazda kaldık ve gelen giden olmadı. Bunların üzerine telefonlarımızın bantlarını daraltıp şebeke çekimini engelleyerek iletişim kuramadık. Ardından 4 gün boyunca yağan yağmurlarda çadırlar verilmedi ve buna rağmen hepimiz arabalarda kaldık. Buradan Hataylı hemşerilerime seslenmek istiyorum. Bu yaşananları bizler unutmayacağız ve her platformda hatırlatmaya devam edeceğiz. 6 Şubat’ı ve sonraki dört günü kimse unutmasın. Biz hep birlikte bir olacağız, birlik içerisinde olacağız ve olmaya devam edeceğiz. 31 Mart günü tüm vatandaşlarımız sandığa giderek fire vermeden oyumuzu kullanalım. İnşallah işbaşına geldiğimizde Alevi vatandaşlarımızın rahat bir ortamda çalışmalarını sürdürebilmesi için talepleri olan hizmet binasının karşılanması için elimizden gelen imkanları seferber edeceğiz. Bizlere kapılarını açarak gösterdiği misafirperverlikten dolayı Ehl-i Beyt Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Şeyh Ali Yeral’a ve misafirlerine teşekkür ediyorum.” dedi.
“DR. AKSOY DEPREMZEDELERE PROJELERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR”
CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, yaklaşan seçimler öncesinde 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında yaşamını konteyner kentlerde sürdüren depremzedeleri hanelerinde ziyaret ederek 31 Mart sonrasında işbaşına geldiklerinde gerçekleştireceği Antakya’m Kart Projesi, Dirençli Kentler Projesi, Antakya’nın Üreten Elleri Projesi, Engelsiz Birim Projesi, Gençlik Merkezi Projesi, Sosyal Projeler ve alanında birçok proje hakkında bilgiler vererek vatandaşlardan destek istedi.
“DR. AKSOY VE EŞİ, HATUNOĞLU AİLESİ’NİN KONUĞU OLDU”
Ramazan-ı Şerif Ayının 13’üncü gününde Hatunoğlu Ailesi’nin konuğu olarak iftarını açan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Yeşilova Mahallemizden Sn. Hasan Hatunoğlu’nun işyerinde iftarda orucumuzu açtık. Edilen duaların ve tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Tüm esnafımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlı günler temenni ediyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu