Ceylan&Hakan Dünya Evine Girdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Güzel ve Temizyürek ailelerinde düğün heyecanı yaşandı.Selma&Mehmet Güzel Çiftinin dünyalar güzeli kızları Ceylan ile Lütfiye&Mehmet Hanifi Temizyürek çiftinin yakışıklı oğulları Hatay Söz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Temizyürek dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Temizyürek Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek’in kardeşi olan Hakan Temizyürek ve Ceylan Temizyürek çiftinin Anemon Otel’de gerçekleşen muhteşem düğün törenleri Hatay Protokolü,Siyaset,Sanat,Spor ve İş Dünyasını buluşturdu.Yoğun katılım ile gerçekleşen düğün merasimine CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur,Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Erzin  Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu,Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan,Basın Mensupları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Davul zurna eşliğinde piste gelen Ceylan&Hakan çifti salonu dolduran konukların alkışları arasına oynadıkları ilk çiftetelli oyunları ve devamındaki ilk dansları ile adeta herkesi büyülediler.Eğlencenin gece boyunca devam ettiği düğünde pist bir an olsun boş kalmadı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın nikahlarını kıydığı Ceylan&Hakan çiftinin nikah şahitliklerini CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Erzin  Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu, Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan,Cevri Sarıkaya,Gökhan Balsever,Metin Taşçı ve Cemile Şahutoğlu yaptılar.Evlilik cüzdanını Gelin hanıma teslim eden Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan hayırlı olsun diyerek ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

Düğün pastasını aile bireylerinin katılımı ile gerçekleştiren Ceylan&Hakan çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken genç çift bu mutlu anlarında yanlarına olan tüm sevenlerine teşekkür ettiler.Ayrıca geceyi ölümsüzleştirmek adına genç çift bol bol sevenleri ile birlikte objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Ceylan&Hakan Temizyürek çiftine hayırlı olsun diyerek bir ömür mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu