Çankaya Konaklarından Yılbaşı Alışveriş Şenliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Antakya Kurtuluş Caddesi’nde faaliyet gösteren, bölgemizin  örnek turistik tesislerinden Çankaya Konaklarının geleneksel olarak düzenlediği Yılbaşı Alışveriş Şenliği muhteşem bir organizasyon ile gerçekleşti.Covid-19 salgını sebebi ile geçtiğimiz yıl düzenlenemeyen Yılbaşı Alışveriş Şenliğinin bu yılki programına birbirinden seçkin markalar katılırken gün boyu yoğun ziyaretçi akınının olması Çankaya Konakları Yılbaşı Alışveriş Şenliğinin ne denli özlendiğini gözler önüne serdi. Takı sektöründen giyime, Gastronomiden el sanatlarına kadar bir çok branşta ürünlerin sergilendiği Yılbaşı Alışveriş Şenliği beklendiğinin çok üzerinde ilgi gördü.

Geleneksel Çankaya Konakları  Yılbaşı Alışveriş Şenliğinde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden katılımcı firmalar her bir ayrıntının en ince biçimde düşünülerek organize edildiği Yılbaşı Alışveriş Şenliği için Çankaya Konakları İşletmecisi Zekiye Çankaya Fakıoğlu ve ekibine teşekkür ederek gün boyu stantlarını ziyaret eden konuklara şükranlarını sundular.

Geçtiğimiz yıl Covid-19 salgını sebebi ile yapamadıkları Yılbaşı Alışveriş Şenliğini bu yıl muhteşem bir program ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Çankaya Konakları İşletmecisi Zekiye Çankaya Fakıoğlu açıklamasında :” Geleneksel Yılbaşı Alışveriş Şenliğimiz çok başarılı ve bol kazançlı geçti. Her zaman olduğu gibi sektöründe başarılı işletmeler programımızda stantlarını açtılar. Misafirlerimiz de Antakya’nın marka ürünlerini ve yöresel lezzetlerini  keşfetme fırsatı buldu. Antakya’mızın tanıtımını da, seyahatleri sonrasında, gerek sözlü gerek sosyal medyadan yapmışlardır. Çankaya Konakları olarak şehrimizle ilgili böylesine organizasyonları yapmaya her zaman devam edeceğiz.”dedi.

Bekledikleri gibi bir Yılbaşı Alışveriş Şenliği olduğunu ifade eden ziyaretçiler tüm stantlarda sergilenen ürünleri çok beğendiklerini ve alışverişlerini yaptıklarının altını çizerek organizasyonu düzenleyen Çankaya Konakları İşletmecisi Zekiye Çankaya Fakıoğlu’na ve katılımcı firmalara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu