Burada Büyük Küçük Herkes Eğlenceye Doyamıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Evet yanlış okumadınız. Bölgenin en geniş alana kurulu ve en çok oyun sistemine sahip olan işletmesi Yeşil Vadi Oyun Parkı’nda küçükler olduğu kadar büyüklerde eğlenceye doyamıyor.1500 m2 alan içerisinde bulunan  Şişme oyun parkı, Soft Play Oyun Parkı,Kum havuzu,Tranbolin,Birbirinden renkli araçlar,Oyun makinaları ile çocuklar doyasıya eğlenirken Bilardo,Langırt,Basketbol ve Oyun makinaları  ile velileri keyifli dakikalar geçiriyor ve hatta Nostaljik Atari oyunu ile içindeki çocuğu her daim yaşatanlar nostaljik bir yolculuğa çıkıyorlar. Fiyatlarında uygun olduğu işletme son dönemde sektörde istikrarlı yükselişi ile dikkatleri üzerinde toplamayı sürdürüyor.

Yeşil Vadi Oyun Parkı’nın genç ve başarılı işletmecisi Mehmet Köse yaptığı açıklamasında :” Çocukların eğlenmesi ve fiziksel aktivitelerini yerine getirmeleri için profesyonel koşullarda hazırladığımız oyun parkımız sektöründe marka konumundadır. Uzmanlık alanım olan oyun parkı alanında en iyi hizmeti vermek adına alanında deneyimli ekip arkadaşlarım ile birlikte var gücümüzle çalışmaktayız. Soft Play Oyun Parkımız ve Şişme oyun parkımızda minikler keyifli zaman geçirirken Kum havuzunda hayallerindeki objeleri şekillendiriyor, el becerilerini geliştiriyor ve enerjilerini harcıyorlar.Parkımızda çocuklar için bir çok eğlence sunulmaktadır. En geniş oyun makinasına sahip oyun parkımız sık sık değiştirdiği ve yenilediği oyun makinaları ile de sektörde fark yaratmaktadır. Aynı zamanda Akülü araç parkurumuzun da yoğun ilgi gördüğünü belirtmek isterim. Minikleri olduğu kadar büyükleri de düşündüğümüz oyun parkımızda  Bilardo,Langırt,Basketbol ve Oyun makinaları bulunmaktadır. Yakın bir zamanda VİP Bilardo masamızı da bünyemize dahil etmeyi planlıyoruz.Oyun sistemlerini çalıştıran kartlarımıza yapılan yüklemelerde bonus verdiğimiz gibi 200 TL üzeri yükleme yapan herkese şans çarkımızı çevirtiyoruz.Burada da birbirinden güzel hediyeler ve bonus puanlar sunuyoruz müşterilerimize.Oyun Parkımızda ayrıca doğum günü kutlamaları da en eğlenceli hali ile yapılmaktadır.Gördüğümüz yoğun ilgi ve talepler neticesinde Odabaşı mahallemizde ikinci şubemizi açarak gücümüze güç kattık. Verdiğimiz hizmetler ile sektörde farkımızı ortaya koymaya devam edeceğimizi belirterek büyük küçük herkesi Yeşil Vadi Oyun Parkı’na bekliyoruz.”dedi.

Odabaşı mahallesi Defne Hastanesi arka tarafında hizmet veren Yeşil Vadi Oyun Parkına 0 535 312 41 59 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu