Bubble Up Waffle+Beverage Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Medeniyetler Korosunun yetenekli bateristi ve  CHN Production  ile müzik alanında bir çok başarılı çalışmaya imza atan Cihan Yılmaz ve eşi Açelya Deniz Yılmaz’ın işletmeciliğini yapacakları Bubble Up Waffle+Beverage  hizmete açıldı.O Ses Türkiye’de sergiledikleri başarılı performanslarının yanı sıra yayında gerçekleştirdikleri romantik evlilik teklifi ile tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı isimler olan Cihan ve Açelya Deniz Yılmaz’ın müzikteki hünerlerine ilave olarak Waffle konusunda hünerlerini sergileyecekleri Bubble Up Waffle+Beverage’nin açılış programına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ,Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat,Medeniyetler Korosu Üyeleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Açılış programı sunumu deneyimli sunucu   İbrahim Kaşdaş tarafından gerçekleşirken açılışa katılan çocukları eğlendiren palyaço Abdullah Bozkurt  renkli görüntüler oluşturdu.

Açılış kurdelesini kesen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş,O Ses Türkiye’de yayında gerçekleştirdikleri romantik evlilik teklifi ile herkesin tanıdığı Cihan Yılmaz ve eşi Açelya Deniz Yılmaz’ın Waffle konusunda hünerlerini sergileyecekleri Bubble Up Waffle+Beverage’nın hayırlı olması dileği ile Yılmaz çiftine başarı dikeklerinde bulundu. Açılış sonrası Bubble Up Waffle+Beverage’de ilk Waffle’ı yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş bu muhteşem lezzeti Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat’a ikram etti.

Muhteşem bir açılış töreni ile faaliyete başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bubble Up Waffle+Beverage’nin genç işletmecileri Cihan ve Açelya Deniz Yılmaz yaptıkları açıklamada :” Son dönemlerin en popüler tatlılarından biri olan waffle’ı en leziz biçimde sunum yapacağımız işletmemizi hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz.Açılış törenimize katılarak bizleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ,Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat,Medeniyetler Korosu Üyeleri ve tüm sevdiklerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor herkesi iddialı olduğumuz Waffle+Beverage lezzetlerini tatmak üzere işyerimize bekliyoruz.”dediler.

Bubble Up Waffle+Beverage  Sümerler mahallesi Saadet Grand Otel yanında hizmet veriyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu