Bu Üçgende Sen de Ol…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Eğitimin nabzını değiştirmeye geliyoruz sloganı ile iki yıl önce  faaliyetlerine start veren  Üçgen eğitim danışmanlığı,  Kişisel gelişim kursu olarak yeni yerinde hizmete başladı. Pandemi sürecinde uzaktan verdiği eğitimler ile TYT-AYT&LGS öncesi sınava hazırlanan öğrenciler için büyük bir şans olurken bugünde TYT-AYT&LGS sınavlarına hazırlananlar için önemli bir kurum olarak dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Haraparası Mahallesi 114.Sokak Talat Civelek İşhanı’nda eski Antakya vergi dairesinin yerinde eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üçgen kurs merkezi Alanında deneyimli eğitimci kadrosu ile bu yılda TYT-AYT&LGS sınavlarına damga vurmaya hazırlanıyor.

Üçgen Kurs merkezi  ile sınavlara  hazırlık artık zor değil…
Üçgen kurs merkezi  ile sınavlara  hazırlık artık zor değil diyen Kurucu Müdür İbrahim Bayırlıoğlu yaptığı açıklamasında :” Pandemi sürecini en başından ön görerek öğrencilerimizin mağdur olmaması adına kendi sanal sistemimiz olan ” ucgenonline ” ile tüm branşlarda konu anlatım videoları, 2500’ün üzerinde tarama testi ve her hafta güncellenen deneme sınavları ile 7/24 kurs merkezimizle eğitime ara vermediğimizi yinelemek istiyorum. Öğrencilerimiz  için Antakya’nın içinde sorunların dışında hazırladığımız bir ortamda verdiğimiz eğitim ile onları en iyi şekilde TYT-AYT&LGS sınavlarına hazırlıyoruz. Kurumumuzda eğitimler branşında oldukça deneyimli öğretmenler tarafından verilmektedir.Öğrencinin eksiklerine göre hazırlanmış, kişiye özel deneme sınavı ve soru bankası, her hafta farklı deneme sınavı, ile sanal hazırlık uygulamalarımız nitelikli ve uzman rehberlik  nezaretinde başarılı bir biçimde gerçekleştirilmektedir. Her öğrencimize özel danışman atayarak takip ettiğimiz bu süreçte her daim öğrencilerimizin yanındayız, ÜÇGEN AİLESİ olarak bir köşesi öğrenci bir köşesi veli bir köşesi danışman olan bu üçgen de siz de olun. Bizi Biz yapan öğrencilerimize  olan bakış açımızdır, işte böylesine eğitim odaklı faaliyetlerini sürdüren Üçgen kurs  merkezinde hala yer alamayan öğrencilerimiz varsa onları yaptığımız eğitimi yakından görmek ve detaylı bilgi almak adına kurumumuza bekliyoruz.”dedi.
Haraparası Mahallesi 114.Sokak Talat Civelek İşhanı’nda faaliyet gösteren Üçgen Kişisel Eğitim Kursu iletişim telefonları 0 552 503 44 33 , 0 552 541 44 33 ve  0 506 506 99 98

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu