Bu Lezzetlere Bayılacaksınız!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bir dönem saray mutfağının vazgeçilmezlerinden olan Helva’yı Helvani markası ile geçtiğimiz aylarda müşterilerine sunan ve yenilenen konsepti ile menüsüne Waffle,Dünya Kahvesi, Trdelnik, Milkshake çeşitleri ve Ev yapımı limonatayı ekleyerek hizmetine hız kesmeden devam eden Helvâni&Lobasella Chocolate Cafe muhteşem lezzetleri ile tam not aldı.
Special Waffle İle İddalılar..
Mevcut ürün portföyleri ile kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran Helvâni&Lobasella Chocolate Cafe ,Bölgemizin markası olan Lobesella çikolatasını kullanarak yaptıkları Special Waffle ile iddalı olduklarını gördükleri yoğun ilgi ile gözler önüne serdiler.
Aynı zamanda Lobesella Çikolata ve Fındık Ezmesi’nin fabrika satış mağazası olan Helvâni&Lobasella Chocolate Cafe müşterilerine bu ürünler ile birlikte kendi markaları olan Tahinin de satışını yapıyor.

Sundukları lezzetlerin beğenilmesinin kendilerini çok mutlu ettiklerini ifade eden Genç girişimciler Burçin ve Engin Cüneydioğlu yaptıkları açıklamada :” Antakya’nın en merkezi noktasında Unutulmaya yüz tutulan geleneksel helva lezzetini , bakır kazanlarda, tereyağı süt, bal, tahin ve tarçın ile kısık ateşte sabırla kavurarak, üstüne pancar şekerinden elde ettiğimiz şerbetini vererek bu şifa kaynağını, lezzetini ve doğallığını bozmadan, sıcacık irmik helvası ile dondurmanın muhteşem birlikteliğini aynı kapta sunarak başladığımız iş yerimizde kısa sürede Helva severlerin en çok tercih ettiği adres konumuna geldik.Yaptığımız Ar-Ge çalışmaları neticesinde Sade,Çikolatalı ve Antep Fıstıklı Helva çeşitlerimize ilave olarak Waffle,Dünya Kahvesi, Trdelnik , Milkshake çeşitleri ve Ev yapımı limonatayı da menümüze ekleyerek ürün çeşitliliğimizi arttırdık.

Kısa sürede gördüğümüz yoğun ilgi ne denli doğru bir AR-Ge çalışması yaptığımızı gösterdi bizlere. Bunun yanında Special olarak hazırladığımız Waffle lezzetimiz de müşterilerimizden geçer not alınca mevcut ürünlerimiz ile birlikte en leziz sunumları yapmak adına var gücümüzle çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz.Evlere ve işyerlerine servisimiz mevcuttur.

Helvâni&Lobasella Chocolate Cafe olarak ayrıca Türkiye’nin en iyi fındıklarının kullanılarak üretildiği Lobesella Çikolata ve Fındık Ezmesi ürünlerimizin yanında kendi markamız olan Tahininin satış hizmeti vermekteyiz. Lezzetleri ile herkes tarafından bilinen bu ürünlerimizi uygun fiyatlar ile satışa sunduğumuzu belirtmek istiyoruz. Alanında deneyimli ekip arkadaşlarımızın hazırladıkları muhteşem lezzetlerimizi hala tatmadıysanız sizleri işyerimize bekliyoruz.”dediler.
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyenlerin buluşma noktası Helvâni&Lobasella Chocolate Cafe Antakya Atatürk Caddesi Bellur yanında faaliyet gösteriyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu