BU GURUR HEPİMİZİN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediyesi Türkiye’de Bir İlke İmza Atıyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde Samandağ Belediyesinin ortaklığı ile kurulan Samandağ Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatifi tarafından hazırlanan Gastronomi Köyü Projesi, Türkiye genelinde TKDK tarafından desteklenen 25 bin proje arasından ÖRNEK PROJE seçilerek Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi tarafından plaketle ödüllendirildi.

Samandağ Belediye Başkanı Av Refik Eryılmaz’ın yoğun çabaları ile çok kısa bir süre içerisinde vatandaşların hizmetine girmeye hazırlanan, Türkiye’de ilk ve tek Gastronomi Köyü Projesi , ilçede onlarca genç ve kadına istihdam sağlamakla birlikte ilçe turizmine önemli ölçüde katkı sunacak.

 

BAŞKAN ERYILMAZ “HAKLI GURURU YAŞIYORUZ.”

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada “Haklı Gururu Yaşıyoruz” başlığı ile müjdeli haberi Samandağ halkı ile paylaştı.

Başkan Eryılmaz açıklamasında;

HAKLI GURURU YAŞIYORUZ. HAYIRLI OLSUN SAMANDAĞ

Belediyemizin ortaklığı ve öncülüğünde kurduğumuz, Samandağ Kadın Girişimi ve Üretimi Kooperatifi’nin hazırladığı Gastronomi köyü projemiz TKDK’dan sağlanan hibenin de yardımıyla halkımızın hizmetine girmeye hazırlanıyor.

Güzide ilçemizi ziyaret eden misafirlere konaklama imkanı ile yöresel lezzetlerin tadına varma imkanı sunacak olan GASTRONOMİ KÖYÜ PROJEMİZ, Türkiye genelinde TKDK tarafından desteklenen 25 bin proje arasından ÖRNEK PROJE seçilerek Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi tarafından plaketle ödüllendirilmiştir.

İlçemiz turizmine de canlılık kazandırıp, Hatay’a katma değer katacak olan, aynı zamanda kadın ve genç istihdamına da katkı sağlayacak olan Hatay Gastronomi Köyü’müzün ilçemize, ilimize ve ülkemize  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu