Bu Döner Sunumlarına Bayılacaksınız !!!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay döneri ünü ülke sınırlarını aşmış bir lezzet olarak biliniyor. Son dönemde bu muhteşem lezzeti farklı sunumlar ile müşterilerine sunan “Döner Faslı” hem görsel hem de muhteşem lezzeti ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Muska ve Parmak Döner…

Alışagelmiş döner lezzetini Muska ve Parmak Döner olarak müşterilerine sunarak sektöre farklı bir soluk getiren Döner Faslı, Alanında uzman döner ustasının ellerinden ortaya çıkan bu leziz sunumlar ile ilgi odağı olurken Muska ve Parmak Döner tadanlardan tam not aldı.

Farklı sunumlar için Ar-Ge çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Döner Faslı’nın başarılı işletmecisi  Ömer Çekirge yaptığı açıklamasında :” İşletme olarak döner sunumlarına farklı yenilikler getirmek adına bir süredir çalışma arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürürken Dönerimizi ilk etapta Muska ve Parmak olarak  sunma kararını aldık.Ne denli doğru bir karar aldığımızı kısa süre zarfında gördüğümüz yoğun ilgi ile görmüş olduk. Dönerimiz en kaliteli et ve malzemelerden yapılmaktadır. Biz bu muhteşem lezzeti special sunumumuz ile içerisine kaşar ekleyerek Muska ve Parmak olarak  servis yapıyoruz.Normal dürüm sunumumuzda mevcuttur. Görenlerin ilk etapta oldukça şaşırdıkları Muska ve Parmak Döner tadına bakıldıktan sonra lezzeti ile konuşulmakta olup bizlerde bu beğeni toplayan sunumu en iyi biçimde yapmak adına vat gücümüzle çalışmaktayız.Damak çatlatan Muska ve Parmak Döner lezzetlerimizi tatmak üzere herkesi Vali Göbeği Kız Meslek Lisesi karşısındaki işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Döner Faslı sipariş telefonları  0 501 326 50 60 & 0 326 212 50 60

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu