Bu Bayraklar Değiştirilmeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

53 YIL ARADAN SONRA SÜPER LİGE YÜKSELEN ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN ASILAN BAYRAKLARIN DEĞİŞTİRİLMESİ İSTENİYOR..
YIRTILAN, SOLAN BAYRAKLARIN YERİNE YENİLERİ ASILSIN

Atakaş Hatayspor’un Süper Lige yükselmesinin ardından şampiyorluk coşkusuyla kente asılan bayrakların yapranması, yırtılması çirkin görüntülere neden oluyor.
Şehir dışından gelen turistler, gördükleri çirkin manzara karşısında şaşırarak, “Süper Lige yükselmiş bir tamımın şehrine böylesi bayraklar kakışmıyor. Bu bayrakların yerine yenisini asmak çok mu zor?” diye tepkilerini dile getirdiler.
Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş maçını izlemek üzere İstanbul’dan şehrimize gelen spor adamları, şehrin dört bir yanına asılan ama renginin solması ve yırtılması nedeniyle hiç belli olmayan bayrakların şehire çirkin bir manzara teşkil ettiğine dikkati çekerek, “Medeniyetlerin beşiği, hoşgörü kenti Hatay’a geldiğimizde Süper Lige 53 yıl aradan sonra yükselmiş bir takımın taraftarlarına bu bayrakları yakıştıramadık. Zamanla bayraklar yıpranabilir ve yırtılabilir. Fakat yenisini asmak ve yeniden takmak çok zor değil. Umarım bu çirkin görüntüler en kısa sürede kaldırılır” diye konuştular.
Bordo-Beyazlı taraftarlarda yönetime seslenerek, “Gelin bu işi birlikte yapalım ve şehrimizin dört bir tarafına yeni bayraklar asalım” dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu