Boupendza Hatay’a dönmek istedi ama!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Katar’da mutsuz olan çılgın golcü Hatayspor’a dönmek için haber yolladı ancak Bordo-Beyazlı kulüp yüksek maliyet nedeniyle oyuncuya olumlu bir geri dönüş yapamadı. Süper Lig’e dönmek için sabırsızlanan Aaron Beşiktaş’tan haber bekliyor

Hatayspor formasıyla gol kralı olduktan sonra El-Arabi takımına transfer olan Aaron Boupendza Hatayspor’a dönmek istedi ancak mali şartlar bu isteğin gerçekleşmesine imkan vermedi. Daha sonra çılgın golcü için Beşiktaş devreye girdi. Beşiktaş’ın santrfor adaylarından biri olan Boupendza, Beşiktaş’la sözleşme imzalamak için yönetimden çağrı bekliyor.

KARTAL’DAN HABER BEKLİYOR

Sabah gazetesinin haberine göre; Gabon milli takımında görev yapan Süper Ligin eski gol kralı, 17 Haziran’da başlayacak transfer döneminin açılmasına kadar tatil yapacak. Beşiktaş, Boupendza’yı, kulübü Al-Arabiden satın alma opsiyonlu kiralanması düşünüyordu. Al Arabi formasıyla başarılı olmasına rağmen Katar Ligi’nde istediği ortamı bulamayan Gabonlu oyuncu gittiği günden beri Türkiye’ye dönmek istiyor. Hatta Hatayspor’a dönmek için bile mesaj göndermiş ancak kulüp Al-Arabi ve kendisinin isteklerini karşılayamamıştı. Yeniden Süper Lig’i arzulayan Aaron’un Beşiktaş’tan uygun bir teklif beklediği ifade ediliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu