BIKMADAN, USANMADAN, YORULMADAN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden, bıkmadan, yorulmadan, usanmadan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde özellikle esnaflara yönelik ziyaretini yoğunlaştıran CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, bir yandan işbaşına geldiklerinde esnaflara yönelik hayata geçireceği projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, diğer yandan da vatandaşların ve toplumun tüm kesiminin faydalanabileceği sosyal ve toplumsal projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
“ESNAFIN DERDİNDEN YALNIZCA ESNAF ÇOCUĞU ANLAR”
Günün ilk ziyaretini Antakya Küçük Sanayi Sitesi ve Akasya Mahallesi TOKİ Konutları çevresinde faaliyet gösteren esnaflara gerçekleştiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, belediye bünyesinde kuracakları Esnaf Destek Bürosu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Esnaf Destek Bürosu Projesi’nin detayları hakkında esnaflara bilgiler veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Esnaflarımızın sorunlarını yakından biliyorum. Esnafımızın işlerini geliştirmeye ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak için belediyemiz bünyesinde Esnaf Destek Bürosu kuracağız. Esnafımız belediyeye geldiği zaman oradaki tüm işleri çözülecek ve varsa talepleri alınarak ortak akıl ile talepler karşılanacak. Esnaflarımız bizim için her zaman canımız ve görülmez kahramanlarımızdır. Her zaman esnafımızın yanlarında olarak hizmet kalitemizi arttırmak için tüm gücümüzle elbirliği ile çalışacağız. Tüm Antakyalı esnaflarımıza ayırt gözetmeksizin bıkmadan, yorulmadan, usanmadan hizmet edeceğiz. Antakya’mızın gelişmesi ve kalkınması için ekonominin çarkının dönmesinde helal kazançları ile katkı sağlayan tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.
“ANTAKYA’M KART İLE ANTAKYALILARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK”
Günün öğleden sonraki ziyaret programında konteyner kentlerde yaşamını sürdüren depremzedelere gerçekleştiren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında maddi durumu iyi olmayan, ihtiyaç sahibi olan her haneye bir Antakya’m Kart vereceğiz. Antakya’m Kart bakiyelerini her ay düzenli olarak belediyemiz tarafından yükleyip, ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayacağız. Belediyeye gelen para önce halkımıza, sonra ise esnafımıza gidecek. Bu sayede binlerce vatandaşımız faydalanacak, yüzlerce esnafımız ekonomik olarak kalkınacak. Elbirliği içerisinde tek vücut olarak Antakya’mızı hep birlikte yeniden kaldıracağız. Toplumumuza merhem olacak bu projemizi hemen hayata geçireceğiz.” dedi.
“KADINLARIMIZ EV EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNACAK”
Gittiği konteyner kentlerde yaşamını sürdüren depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek ev kadınlarına yönelik önemli projelerinden olan Antakya’nın Üreten Elleri Projesi hakkında bilgilendirmede bulunan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Kadınların güçlenmesini sağlamak ve ev ekonomisine katkı sağlamaları için belediye olarak kurs ve eğitimler düzenleyeceğiz. Bu kurs eğitimlerin sonunda kendi üretecekleri ürünlerin malzemeleri belediyemiz tarafından ücretsiz olarak verilecek. Ürettikleri ürünleri bizler ücret karşılığında geri alarak pazarlamasını gerçekleştireceğiz. Ürettikleri her ürünün karşılığını emeğin en yüce değer olduğu bilinci ile kadınlarımıza ödeyeceğiz. Bu sayede de kadınlarımız ev ekonomisine katkı sağlayarak huzur içerisinde yaşamını sürdürecektir. Bizleri hanelerinde ağırlayarak misafir eden tüm Antakyalı hemşerilerime teşekkür ediyor, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde desteklerini bekliyorum.” dedi.
“DR. AKSOY VE EŞİ URAL AİLESİ’NİN KONUĞU OLDU”
Ramazan-ı Şerif Ayının 12’nci gününde iftarını Kuruyer Mahallesi’nde ikamet eden Ural Ailesi ile birlikte açan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bugün eşim Filiz ile birlikte Kuruyer Mahallemizde iftarda Sn. Cuma Ural ve ailesinin misafiri olduk, orucumuzu açtık. Değerli Ural Ailesi’ne göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, edilen dualarımızın ve tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu