BELEN’DE GÜVEN TAZELEYEN GÜL, DUALARLA GÖREVE BAŞLADI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde yeniden belediye başkanlığına seçilen Belen’in sevilen belediye başkanı İbrahim Gül, coşkulu bir katılımla hizmet binası önünde kesilen adağın ardından, dualarla başkanlık makamına çıktı.
Belen Belediyesi hizmet binasının önünde toplanan coşkulu kalabalıkla bir araya gelen, Belediye Başkanı İbrahim Gül, sevenleriyle kucaklaşarak coşkularına ortak oldu. Kesilen adağın ardından okunan dualarla başkanlık makamına oturan İbrahim Gül, kent yönetiminde adalet, hizmet ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden çalışacağını söyledi.

Vatandaşların güvenini bir kez daha kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden, halkın beklentilerini karşılamak için şimdiden kolları sıvayan Başkan Gül, seçim sürecinde kendini yalnız bırakmayan Cumhur İttifakı Belen ilçe başkanları Seyfullah Gürbüz, Abdullah Önder, kadın kolları başkanları Zeynep Aybike Yıldırım, Esra Altıntaş’a, Ülkü Ocakları ilçe Başkanı Bünyamin Tubay’a, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Ülgü’ye, ilçe yöneticilerine, gençlik kollarına ve desteklerini esirgemeyen herkese, özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür etti.
İkinci dönem için görevine başlayarak başkanlık koltuğuna oturan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül makamında tebrikleri kabul etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu