BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,30 Ağustos Zaferi Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Büyük zaferin 100. yıldönümünü, bir kez daha onur ve gururla kutladıklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “30 Ağustos 1922’de Cumhuriyetimizin temelleri atılmış, milletimizin, vatanını, bayrağını ve bağımsızlığını canı pahasına koruyacağı tüm dünyaya gösterilmiştir” ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mesajında şunları kaydetti:“Şanlı tarihimizde bir altın sayfa olarak yerini alan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin makûs kaderini değiştirmiştir. 30 Ağustos, zamanın en güçlü orduları karşısında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşuna giden yolda kadını erkeği, genci yaşlısıyla doğusundan batısına kuzeyinden güneyine topyekûn bir savunmanın yapıldığı ve büyük bir destanın yazıldığı tarihtir.

Binlerce yıllık mazisine eşsiz kahramanlık, zafer, şan ve şeref sığdıran aziz milletimiz; vatan topraklarının dokunulmazlığı uğrunda canları ve kanları pahasına eşsiz bir fedakârlık ruhu sergilemiştir.

Şanlı bayrağımızın altında özgürce yaşamamıza imkân sağlayan kahraman ecdadımızdan aldığımız güçle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği yolda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu