“Başkan Yılmaz’ın çalışmalarıyla Antakya normalleşiyor”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kent genelinde depremin izlerinin silinmesi, kentte hayatın olağan hızıyla normale dönmesi için çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Başkan Yılmaz öncülüğünde zor günleri el birliğiyle atlamak amacıyla tüm ekipleri sahaya seferber ederken kendisi de çalışmaları yakından inceleyerek sorunlu alanlarda çalışmaların hızlı şekilde tamamlanmasını sağlıyor. Vatandaşlarla sürekli irtibat halinde olan Başkan Yılmaz, aldığı isteklere göre çalışmaları da yönlendiriyor. Başkan Yılmaz, çadırkentler öncelikli olmak üzere vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanların yanı sıra depremlerden zarar gören alanlarda da temizlik çalışmalarının sıkı şekilde sürdürülmesi talimatını yineledi.

ANTAKYA’MIZI YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Antakya’yı yeniden ayağa kaldırana dek çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini kaydeden Başkan Yılmaz, bu çerçevede deprem hasarının olduğu tüm alanlarda planlı çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda kentin bir an önce ayağa kalkması ve inşa edilmesinde Gülderen Mahallesinde asfaltlama çalışmaları gerçekleşiyor.
Başkan Yılmaz Şehrimize hizmet etmeye aralıksız devam edeceklerini belirtti.

YEMEK DAĞITIMLARI SÜRÜYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kent genelinde gerçekleştirilen yemek dağıtım organizasyonlarına da katılarak vatandaşlara yemek ikramında bulundu. Başkan Yılmaz, bu çerçevede son olarak Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ile birlikte kurulan aşevi çadırını ziyaret etti. Vatandaşlara yemek ikramında bulunan Başkan Yılmaz, desteklerinden dolayı da Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’a teşekkür etti.

VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI

Başkan Yılmaz, Serinyol Mahalle Muhtarı Ali Özdemir’in ev sahipliğinde seçmen kağıtlarını almaya gelen hemşehrileriyle kucaklaştı. 14 Mayıs seçimleri öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek AK Parti’nin projelerini aktaran Yılmaz, vatandaşlardan hizmetlerin sürmesi için tam destek istedi. Başkan Yılmaz, vatandaşların AK Parti’ye olan desteklerinin memnuniyet verici olduğunu kaydederek, AK Parti’nin yeniden iktidar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yeniden Cumhurbaşkanı olacağına emin olduğunu belirtti.
İzzettin Yılmaz

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu