BAŞKAN YILMAZ’DAN MÜBAREK ÜÇ AYLAR MESAJI 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz, 23 Ocak Pazartesi günü Recep ayı ile başlayacak olan mübarek üç aylar dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 

Başkan Yılmaz, yayınladığı mesajında mübarek ayların tüm İslam aleminde hayırlara vesile olması duasında bulunarak şu görüşlere yer verdi: “Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Recep, Şaban ve Ramazan’dan oluşan kutlu vakte, yani üç aylara girmiş olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan güzel gecelerdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Üç Aylar’ının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu ayların tüm hanelere barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. 

Bu mübarek aylarda yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sağlık ve esenlikler dilerim.” 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu