Başkan Yılmaz, yol arkadaşlarını unutmadı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Antakya’yı tarihinde görülmemiş hizmetlere kavuşturan Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, çalışma arkadaşlarını unutmayarak ahde vefa örneği gösterdi.
Yıllardır 500 binden fazla Antakyalıya başarıyla hizmet vermesinin arka planındaki gizli kahramanlar olan Antakya Belediyesi personellerini depremin ardından hazırladığı konteyner kent ile geçici de olsa güvenli yuvalarına kavuşturma yolunda önemli bir adım atan Başkan Yılmaz, konteyner kentin bitmeye yakın bir durumda olduğunu açıkladı. Yıllardır Antakya halkına gece gündüz hizmet veren personellerin bundan sonra da aynı şekilde hizmetlerini sürdürmeleri için tüm Antakya Belediyesi personellerine birer konteyner ev tesis edilecek. Antakya Belediyesi ekiplerinin hummalı çalışmalarıyla sonuna gelinen konteyner kent, yeni misafirlerini ağırlamak için gün sayıyor.
YILMAZ: PERSONELLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR
Deprem ile yerle bir olan Antakya’yı ayağa kaldırırken, çalışmaların gizli kahramanları olan personellerinin de depremlerden ağır hasarlı olarak kurtulduğunu, çok sayıda kayıp verdiklerini de belirten Başkan Yılmaz, hayatını kaybeden personellere ve yakınlarına Allah’tan rahmet diledi. Geride kalanların bundan sonra önce Allah’a, sonra da kendisine emanet olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, Antakya Belediyesi’nin cefakar personelleri ve aileleri başımızın tacıdır. Onlara verdiğimiz değerin bir karşılığı olarak hazırladığımız bu konteyner kentte umarım daha güvende olurlar. Çalışmalarda sonuna geldiğimiz konteyner kentimiz yakın zamanda misafirlerini ağırlayacak.
Konteyner kentimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu projemizin de çalışanlarımıza ve değerli ailelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Yılmaz’ın bu jestinden çok memnun olan Antakya Belediyesi personelleri, Başkan Yılmaz’a ve konteyner kent inşasında çalışan tüm personellere teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu