BAŞKAN YILMAZ: “ŞEHRİMİZE ANTAKYA EL SANATLARI TEŞHİR MAĞAZASI VE TURİZM DANIŞMA OFİSİ KAZANDIRMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ.” 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

  Geleneksel el sanatlarının kadim şehri Antakya’da, el sanatlarına destek sağlamak ve onları tanıtmak amacıyla Antakya Belediyesi ve Hatay İl Kültür Müdürlüğü iş birliği ile projelendirilen “Antakya El Sanatları Teşhir Mağazası ve Turizm Danışma Ofisi” açılışı gerçekleştirildi.   8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapılan açılış programına, AK Parti İl Başkanı Sayın Adem Yeşildal, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Kültür Müdürü Hüsnü Işıkgör katılım sağladı. 

   Başkan Yılmaz açılış konuşmasında: “Medeniyetler şehri Antakya’mızı kültür ve sanat şehri yapma yolunda çalışmalarımıza 2021 yılında açmış olduğumuz El Sanatları Müzemiz ile başladık. Bu çalışmalarımızın ikinci halkası olan “Antakya El Sanatları Teşhir Mağazamız ve Turizm Danışma Ofisimiz” ile yöresel el sanatlarımızı ve şehrimizin güzelliklerini turistlerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturacağız.  

 “Antakya El Sanatları Teşhir Mağazamız ve Turizm Danışma Ofisimizi” açmamızda emeği geçen başta AK Parti İl Başkanımız Sayın Adem Yeşildal ve İl Kültür Müdürümüz Hüsnü Işıkgör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  

 Sözlerime burada son verirken başta aziz şehitlerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere hayatımıza değer katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” şeklinde konuştu. 

 Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından kurdele kesimi yapılarak “Antakya El Sanatları Teşhir Mağazası ve Turizm Danışma Ofisi” hizmete açıldı. Açılışın ardından kadınlara çiçek takdim eden heyet günün anısına fotoğraf çekildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu