BAŞKAN YILMAZ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı kapsamında Anıt alanında düzenlenen Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine, kutlama programına ve Hatay Valiliği’nde düzenlenen resepsiyona katıldı. 

Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayan tören; saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve ardından Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın Anıt Şeref Defteri’ni imzalaması ile son buldu. 

Başkan Yılmaz Anıta çelenk sunulmasının ardından programa katılan protokol üyeleri ve vatandaşlarla hoş sohbette bulundu. 

Programın devamında Gündüz Caddesi’nde organize edilen kutlama etkinliklerine katılan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, burada da vatandaşlarla bayramlaştı. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunması ile başlayan tören, Öğretmen Teğmen Tolga Bayazıt’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, halk oyunları gösterileri, Antakya Nami Veysoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ravza Nur Avaz tarafından şiir okumasının ardından yapılan geçit töreni ile sona erdi. 

Başkan Yılmaz tören sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımında; “30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Hatay Valiliğimizin himayelerinde gerçekleştirilen bayram törenine katıldık. 

Bu coşkuyu bizlerle paylaşan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, Zafer Bayramımızı kutluyorum.” sözlerine yer verdi. 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu