BAŞKAN TOSYALI MİNİK NİHAT DEVRAN DURMUŞ’UN KİRVESİ OLDU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Olay Gazetesi Sahibi Nihat Durmuş’un oğlu Nihat Devran Durmuş’un sünnetine katılarak kirvesi oldu.

Palmiye Hastanesi’nde Genel Cerrahi uzmanı operatör Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun gerçekleştirdiği sünnet operasyonu ile erkekliğe adım atan Nihat Devran Durmuş’un kirvesi İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı oldu.

Palmiye Hastanesinde gerçekleştirilen sünnet törenin sonra açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” Minik kardeşimiz Nihat Devran Durmuş’un kirvesi oldum. Rabbim sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan Nihat Devran’a bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu yaşam nasip eylesin. Sünnetten sonra darısı inşallah nikâhına olur. Bizler de o mutlu ana şahitlik ederiz” temennisinde bulundu.

Olay Gazetesi Sahibi Nihat Durmuş ise çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek ,” Evladımız Nihat Devran Durmuş’un inşallah mürüvvetini görmek nasip olur. Palmiye Hastanesi idarecilerine ve doktorlarına yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin inşallah” dedi.

Başkan Tosyalı, sünnet töreninin ardından Durmuş ailesine hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu