Başkan Sarı’dan Altınözü’ne davet!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkan Rıfat Sarı, tüm vatandaşları bayram günlerinde Altınözü’nün güzelliklerini görmeye davet etti

Gelişen ve güzelleşen Altınözü’nün mimarı, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ramazan Bayramı tatilinde tüm vatandaşlara, “Gelin, Altınözü’ndeki güzellikleri görün” diye seslendi. Son yıllarda yapılan yatırımlarla cazibe merkezi halinde gelen Altınözü, Hatay’ın en çok konuşulan ilçelerinden biri olmaya devam ediyor. Koronavirüs salgının kontrol altına alınması ve havaların ısınmasıyla birlikte Hatay’ın çeşitli ilçelerinin yanı sıra çevre illerden gelen vatandaşları da ağırlayan Altınözü, Ramazan Bayramı’nda 3 gün sürecek olan resmi tatilde de binlerce ziyaretçisini konuk etmeye hazırlanıyor.

Altınözü’nün hayatın her alanında daha da gelişmesi ve turizm potansiyelinin daha etkin kullanılabilmesi amacıyla hizmet ve proje üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Ramazan Bayramı tatilinde tüm vatandaşları gelişen, değişen ve güzelleşen Altınözü’ne davet etti.

GEÇTİĞİMİZ SENE KISITLAMA VARDI

Geçtiğimiz sene Ramazan Bayramı buruk bir şekilde kutlanmıştı. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulama konan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının Ramazan Bayramı’nı da kapsamasıyla Altınözü’nde cadde ve sokaklar sessizliğe bürümüştü. Salgının kontrol altına alınmasıyla birlikte bu yılki Ramazan Bayramı’nda Altınözü’nün cıvıl cıvıl olması bekleniyor.

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BELLİ OLDU

Altınözü’ndeki bayramlaşma programı 3 Mayıs 2022 Salı günü gerçekleştirilecek. Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve ilçe protokolü saat 12.00 ile 12.45 arasında Altınözü Zeytin Kafe önünde vatandaşlarla bayramlaşacak. İlçe protokolü daha sonra İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile bayramlaşacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu