Başkan Sarı: Söz verdik yapıyoruz şimdiden Altınözü’ne hayırlı olsun

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçenin tüm mahallelerinde ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçirmek için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Altınözü ilçesine bağlı Ziyaret Mahallesi’ne çok amaçlı salon kazandırmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden ve saha amirleriyle birlikte çok amaçlı salonun inşa edileceği alanda incelemelerde bulunan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, son olarak 5 mahalleye daha çok amaçlı salon kazandırılacağının müjdesini verdi ve bu mahalleleri tek tek dolaşarak salonların inşa edileceği alanlarda incelemelerde bulundu.

Altınözü ilçesine bağlı Büyükburç Mahallesi, Altınkaya Mahallesi, Sofular Mahallesi, Türkmenmezrası Mahallesi ve Çetenli Mahallesi’ni ziyaret eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Saha amirlerimiz ile birlikte arsa tahsisleri yapılan mahallelerimizde başlatacağımız Çok Amaçlı Salon alanlarını yerinde inceledik. Yapımını en kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

48 MAHALLEYE DE HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Altınözü’nün 48 mahallesinde de vatandaşların talep ve beklentilerini karşılamak için projeye üretmeye devam edeceklerini ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceklerini ifade eden Başkan Sarı, Sofular, Altınkaya, Büyükburç, Çetenli ve Türkmenmezrası Mahallelerine kazandırılacak çok amaçlı salonların vatandaşların taziye, düğün, davet ve toplantı yeri gibi ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtti. Başkan Sarı, çok amaçlı salonu olmayan diğer mahalleler için de çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu