Başkan Sarı, Kamberli’de vatandaşlarla buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine sürdürerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak ilçeye bağlı Kamberli Mahallesi’nde teşkilat ve saha amirleriyle birlikte mahalle sakinleriyle bir araya gelen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kamberli temasları kapsamında vatandaşlarla yapılan ve yapılması planlanan hizmetlere ilişkin görül alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

TÜM İMKANLARI ZORLUYORUZ

Altınözü Belediyesi olarak ilçenin 48 mahallesine eşit hizmet götürme anlayışla çalıştıklarını ve bunu gerekleştirmek için yoğun bir mesai gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Sarı, bir yandan yeni projeler üzerinde çalıştıklarını ifade ederken bir yandan da projeleri hayata geçirmek için tüm imkanları zorladıklarını belirtti.

ZAHTER HASADINA KATILDI

Kamberli Mahallesi’nde zahter hasadı yapan üreticileri de ziyaret eden Başkan Sarı, vatandaşlarla birlikte zahter topladı. Hasadın bereketli olması temennisinde bulunan Başkan Sarı, ilçe genelinde emek ve alın teriyle üretim yapan tüm çiftçileri tebrik etti ve Altınözü Belediyesi olarak daima çiftçilerin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu