Başkan Sarı, Hatay Vakfı yönetimini ağırladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Hatay Vakfı’nın şehre ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında katkı sağlamak amacıyla 2011 yılında kurulduğunu hatırlatan Aydeğer,  Hatay Vakfı’nın uzun zamandır üzerinde çalıştığı Medeniyetler Bahçesi Hatay Şehrengizi isimli kitabı Başkan Sarı’ya hediye etti. Kitabın içeriğiyle ilgili Başkan Sarı’ya bilgi veren Aydeğer, “Bu kitabı medeniyetler bahçesi olan bölgemize, tarihimize, günümüze, insanlarımıza yazılan bir destan ve bu bahçeye açılan samimi, özgün ve kalıcı bir kapı olarak görüyor ve bu kapının hep açık kalmasını diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Sarı da Hatay’ın kültürü, sanatı, edebiyatı, yemekleri, sosyal hayatı, doğal güzellikleri, mimari eserleri ve şehrin tarihi hakkında önemli bilgi ve fotoğrafların yer aldığı kitabı kendisine hediye eden Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ALTINÖZÜ TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR İLÇE

Gerçekleşen görüşmede ilçeye kazandırılan hizmetlerden dolayı Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkür eden Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, Altınözü’nden övgüyle bahsetti. Altınözü ilçesinin tüm Türkiye’ye örnek teşkil etmesi gerektiğini ifade eden Aydeğer, her fırsatta Altınözü’nün yaşadığı büyük değişimi anlattığını ve bununla gurur duyduğunu ifade etti. Değerlendirmelerinden dolayı Aydeğer’e teşekkür eden Başkan Sarı, Altınözü’nü daha da ileriye taşımak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu