Başkan Sarı: Birlik ve beraberliğimiz daim olsun

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Altınözü ilçesine bağlı Büyükburç Mahallesi’nde mahalle muhtarı Savaş Şahin tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen birlik ve beraberlik yemeğine Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Adalet ve Kalkınma Partisi Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Cumhuriyet Halk Partisi Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, Altınözü İlçe Müftüsü İrfan Şafak, Altınözü Muhtarlar Derneği ve Altınözü Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır, AK Parti ilçe teşkilatı, meclis üyeleri ve muhtarlar katılım gösterdi.
BAŞKAN SARI: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, gerçekleşen programda birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Sarı, burada yaptığı konuşmada her mahalleye hak ettiği hizmeti götürmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Büyükburç Mahallesi’nde mahalle muhtarı Savaş Şahin tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde konuşan Başkan Sarı, “Birlik ve beraberlik programını düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı.
ŞAHİN: MAHALLEMİZİ VE İLÇEMİZİ DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ
Büyükburç Mahalle Muhtarı Savaş Şahin, benzer bir programı daha önce de yaptıklarını hatırlatarak Altınözü’nün tüm renklerini mahallerinde ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti. Bu ve buna benzer buluşmaların ilçe için oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Şahin, “Mahallemizde düzenlediğimiz birlik ve beraberlik programına katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece her zorluğu aşarız. Mahallemizi ve ilçemizi el birliğiyle daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu